Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen esélyem lenne?
Van egz 11 hónapos babám és nem akarok az apjával együtt lenni, csak azért húzom az egészet mert nem akarom hogy a gyerekemet hurcolja. Ha véletlen odaig fajulna a dolog hogy bíroság tik mitt látok milyen esélyeim vannak?
1. A gyerekel egy percet nincsen mindig én vagy a anyumék vigyáznak rá, ha nekem nincsen időm mert ő azt mondja hogy nem hajlandó vele fent lenni éjszaka sem.
2. Nincsen saját lakása csak a szulei lakása
3. Amikor terhes is voltam mindig vagy én vagy anyum vette a vitaminokat nekem, még az orvoshoz egyszer sem kisért el.
4. Volt gépezni, onnan ki is tiltoták az egész országból
5. Nem dolgozik 8 hónapja és nagyon nem is sikerül neki valamiert
6. Naponta egy doboz cigi kell neki
Szerintetek meg álná a helyét hogy én a gyereket az apjátol nem tiltom nyugotan látogathasa, csak az én felugyeletem mellet, mert nekem ez elég rossz hogy a gyerek véget vagyok egy személyel akit nem szeretek.
U.I a hibát ne nézetek, külföldi vagyok.
Ha van hol laknotok, minden szükségeset megtudsz meki adni, akár szüleid segítségével is, akkor minden esélyed megvan hogy nálad maradjon. Ekkora gyereket nagyon indokolt esetben vesznek el az anyától.
Szoval költözz vissza nyugodtan a szüleidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!