Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki hogy ezen a hétvégén nincs erőm felutazni hozzá?
lehet gyerekesnwk tartjátok de 1 éve minden pénteken és vasárnap utazok el-vissza 4-5 órát. Most mivel volt munkaszuneti nap kedden megint felutaztam de szerda este mar jottem haza. Ezen a napon ugy erzem nincs erom sajnos felutazni hozza...
mert az 20 ora utazas lenne ezen a heten. Multhet penteken 4 ora ut, vasarnap 4 ora, kedd 4 ora, szerda 4 ora. Belefaraftam
Kezdjük ott, hogy eleve nem csinálom ezt egy évig, hogy egyoldalúan mindig én utazzak hozzá. Nincs lába vagy mi?
A távkapcsolat és hasonlók nem azt jelenti, hogy az egyik teper érte, a másik meg ül és élvezi a helyzetet.
Másrészt meg mit jelent, hogy nem tudtok összeköltözni? Nem lehet leszakadni a családról? Béreltek egy lakást aztán átcuccoltok oda. Vagy akkor a következő 40 évben minden héten utazol? Nekem ez a történet eléggé homályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!