Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cirkuszol mindig valamin a párom 49/N , ha hazaérek a munkából vagy amikor otthon vagyok ? Mi az oka amikor direkt belém köt ? 50/F
Megkérdezted tőle is? Lehet menopauza, depresszió, menopauza miatti depresszió...
Szoktatok beszélgetni? Van szex és /vagy intimitás? Kb millió oka lehet.
Igazából nem veled van baja. Próbálj meg beszélni vele, hogy gondolkodjon el rajta, hogy mi az ami frusztrálja. Gondolom nem szándékosan provokálja a veszekedést, egyszerűen fogalma sincs, hogy mi baja, és eszköze sincs, hogy kifejezze. Vagy egyszerűen unatkozik. Mond neki, hogy találjon magának más elfoglaltságot.
Mindig ilyen volt, vagy mostanában kezdte?
"Nem vagyok kicsapongó nem kocsmázok nem nőzök ."
EZ mondjuk alap. GOndolom a nőd sem pasizik és kocsmázik.
6. Ez alap igen tudom , de csak azért írtam le hogy nem adok okot a piszkálódásra.
Mindenen tud veszekedni, belémköt . Pl. Miért veszek kerti gépet , miért jön át a szomszéd miért nem cseréljük ki az asztalt stb. Amikor kicsit később jövök haza hol voltam pedig csak túlóra volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!