Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért cirkuszol mindig valamin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért cirkuszol mindig valamin a párom 49/N , ha hazaérek a munkából vagy amikor otthon vagyok ? Mi az oka amikor direkt belém köt ? 50/F

Figyelt kérdés
Napi 8-10 órát dolgozom hétköznap sokszor amikor hazaérek belémköt , valamin mindig feszültséget kelt. Nem vagyok kicsapongó nem kocsmázok nem nőzök .
2024. máj. 2. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Megkérdezted tőle is? Lehet menopauza, depresszió, menopauza miatti depresszió...

Szoktatok beszélgetni? Van szex és /vagy intimitás? Kb millió oka lehet.

2024. máj. 2. 21:11
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Igazából nem veled van baja. Próbálj meg beszélni vele, hogy gondolkodjon el rajta, hogy mi az ami frusztrálja. Gondolom nem szándékosan provokálja a veszekedést, egyszerűen fogalma sincs, hogy mi baja, és eszköze sincs, hogy kifejezze. Vagy egyszerűen unatkozik. Mond neki, hogy találjon magának más elfoglaltságot.

Mindig ilyen volt, vagy mostanában kezdte?

2024. máj. 2. 21:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg beszéljétek meg, mióta tart ez?
2024. máj. 2. 21:13
 4/11 A kérdező kommentje:
Már egy hosszabb ideje ilyen ,de egyre rosszabb vagyis egyre sűrűbbek a dührohamai. Intimitás nincs és szex sincs már kb 1,5 éve. Pont ezért mert elment a kedvem az egésztől a sok veszekedés miatt.
2024. máj. 2. 22:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
De min veszekedtek?
2024. máj. 2. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nem vagyok kicsapongó nem kocsmázok nem nőzök ."

EZ mondjuk alap. GOndolom a nőd sem pasizik és kocsmázik.

2024. máj. 2. 22:24
 7/11 A kérdező kommentje:

6. Ez alap igen tudom , de csak azért írtam le hogy nem adok okot a piszkálódásra.

Mindenen tud veszekedni, belémköt . Pl. Miért veszek kerti gépet , miért jön át a szomszéd miért nem cseréljük ki az asztalt stb. Amikor kicsit később jövök haza hol voltam pedig csak túlóra volt .

2024. máj. 2. 22:35
 8/11 anonim ***** válasza:
11%
Valószínűleg megviseli a változókor. Lehet a tüneteket enyhíteni, de óvatosan közelítsd meg a témát.
2024. máj. 2. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Én is a menopauzára gondolok, ha régebben normális volt.
2024. máj. 3. 06:45
 10/11 anonim ***** válasza:
22%
Mert más dugja, de annyi gerinc nincs benne, hogy véget vessen a kapcsolatnak, inkább belőled próbálja kiprovokálni.
2024. máj. 3. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!