Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyekhez lenne egy kérdésem. Barátnőm ma a fejemhez
vágta egy év együttlét után én sosem veszek neki semmi
'normális' ajándékot. Kinek mi a normális ?
20, tehát főzzenek is rád meg csokit is tömjenek a pofádba?
2024. ápr. 29. 16:03
Nőként írom,hogy egy idő után nekem is unalmas lenne a virág,és a bonbon. Ráadásul ezek nem is tartósak. Szerintem inkább az a gondja,hogy valami olyat szeretne,amire ha ránéz hetek,hónapok múlva,te juss róla eszébe. És nem,nem kell pénzéhesnek gondolni. Pár szál rózsa is kerül annyiba manapság,mint egy szép bögre pl. Én is szóltam a páromnak,hogy ne vegyen virágot. És nem arra gondoltam,hogy gyémánt gyűrűt,vagy toronyoórát láncostul szeretnék,hanem valami praktikusabb dolgot. Szép a virág,de elég nőnapkor.
2024. ápr. 29. 16:17
23/33 A kérdező kommentje:
22# Igazad van, lehetnék kreatívabb is ezt elismerem. De ő konkrétan azt mondta, hogy zavarja, hogy ő vesz nekem drágább ruhákat, meg egyéb holmikat, én meg nem viszonzom ezt ilyen formában felé, és ez a baja. Meg hogy itt a nyár és nem viszem el tengerpartra nyaralni.
21. Főzni meg vásárolni is szeretek, meg is oldom magamnak.
Ellenben szeretek adni, csak az a baj hogy kapni is, ami meg ugye ütközik sok nők elképzelésével……
2024. ápr. 29. 17:07
ma 16:17 - No, engem meg pont ezekkel a fiszem-f..szom porfogókkal lehet kikergetni a világból, akkor már inkább a virág, meg a csoki, ráadásul a kérdésben is benne van: ékszert várna, ill. ruhákat... Most meg bejött mellé a tengerparti nyaralás.
Kérdező, mi a kérdés? A barátnőd gálánsabb lovagot, magasabb színvonalú udvarlást vár el, mint amit adsz neki.Neki ezek szerint ez lenne a normális, mit vigasztal az téged, ha van olyan, aki a virágtól is boldog, vagy a praktikus vackok teszik boldoggá? A te nődnek ékszer kell, ruhák, meg tengerpart. Ha nem tetszik, add lejjebb, és keress bögrés - plüssös lányokat!
2024. ápr. 29. 17:54
Az nem tudom, feltűnik-e, hogy a barátnő drága ruhákat vesz a kérdezőnek.
2024. ápr. 29. 18:02
A barátnődnek alapvetően jogos az igénye. A kedveskedés nem úgy működik hogy havi két virág, azt le van tudva. Legyél már picit kreatívabb.
Az más kérdés hogyha ő meg semmit nem ad neked, mert akkor balfasz vagy hogy nem szakítasz.
2024. ápr. 29. 18:14
Az elején kellett volna ezeket a dolgokat lefektetni, kinek mi tetszik, nem tetszik, ha a barátnő is gáláns akkor érthető, hogy a virág ide nem elég. Mi a nem ismerjük az anyagi helyzeteket, nektek kellene ezt megbeszélni, de akkor nem nagyigényű, ha ő is drága holmikat ajándékoz.
2024. ápr. 29. 18:30
18:30 itt nem a drágaság a lényeg, hanem hogy semmi kreativitás nincs a kérdezőben. Az hogy minden héten szerdán kap virágot egy nő, nem azt jelenti, hogy ki van pipálva a szeretet kimutatása.
2024. ápr. 29. 18:37
29.de a drágaság is a lényeg, hogy valahol egálban legyen, pl. ha ő kap egy 15 e ft-os inget akkor pár szál rózsa vagy egy csoki az viszonzásként elég kevéske...
2024. ápr. 29. 19:03
Kapcsolódó kérdések: