Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy azok a csajok, akik az egekig emelik az elvárásaikat, pár év múltán egy semmirekellő, gané alak feleségei lesznek?
Sajnos ismertem is egy ilyen lányt. Azt hittem, némi túlzással élve, hogy a monacói herceg vagy egy orosz oligarcha felesége lesz, annyira nagy volt az arca mindig. Egyik udvarlója ígéretesebb volt, mint a másik, de egyiket sem tartotta meg. Utána sokáig nem hallottam róla és végül tavaly találkoztam vele.
A férje egy segghülye alak, akit senkinek sem kívánnék.Nemcsak buta, de elég rosszindulatú is, egy helyiségben lenni vele pedig felér egy vallatással.
Másoktól azt hallottam, hogy nem az öbvé az egyedüli eset, hanem elég gyakran előfordul ilyen.
Mi lehet ennek az oka, mert korábban elképzelni sem tudtam volna ilyet?
A túlzó elvárásokkal bírok nem biztosak magukban
mert leki betegek, mert bántalmazó családból jönnek....
Pontosan tudják mi vár ráéjuk a jövöben ezért túloznak
legyen szó pár kapcsolatról, munkáról, karrieről
gyakori hogy maguknál gyengébb párt választanak mert őt tudják irányitani
aztán vagy összejön a dolog vagy nem mert attól hogy valaki értelmileg, érzelmileg gyengébb nálunk még nem biztos hogy egy alárendelt, bántalmazó kapcsolatba bele megy.
Ilyenkor jön a nagy kiborulás hogy a másik mekkora sz'r
(buta, ronda, alulképzet...) hogy képzeli hogy őt a 'királyt' elhagya.
Ilyenkor néznek szembe saját gyengeségükkel és ez sokakat egy életre tacsra vág, mert a saját bizonytalánságuak másokkal akarják erősiteni és ez ritkán jön össze.
Az ilyenek évekig ragaszkodnak a gyengébbik párkapcsolathoz mert ettől erősek ha szakitanak azután is fentartják maguknak az illuziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!