Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a nőknek irányító férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek irányító férfi kell mert különben szétesik a párkapcsolat, akkor ők miért tagadják ezt mégis ennyire?

Figyelt kérdés
Főleg manapság divat ezt a tényt ennyire hevesen letagadni sőt egyenesen támadni, pedig nagyon erőteljesen érződik a hatása a jelenkorban is.

ápr. 22. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Mivel a pasiknál van mindig több pénz szetintem rengeteg kapcsolat hierarchikus. A nők belegebedek a házaséletbe a pasik meg basáskodnak és morzsákat nyújtanak.
ápr. 22. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
1 vagyok. 9 hiába van lepontozva, sok igazság van abba amit ír!
ápr. 22. 22:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem van egy preferenciám a domináns, irányító férfiak felé, de ez nem jelenti azt hogy ha én, és egy elhatárolt kissebbség kedveli ezt akkor az összes nőnek, kollektíven bejön. Sőt, szerintem a modern világban egyre kevesebbeknek jön ez be, nem azért mert tagadnák hanem mert ténylegesen így éreznek. Másik részről az emberek többségének egy irányításmániás és erősen toxikus férfi jut eszébe erről, aki nem enged meg semmit a párjának, minden döntést ő hoz meg anélkül hogy teret adna neki, lekorlátoz, satöbbi...Egy ténylegesen domináns és irányító férfi nem ilyen.
ápr. 22. 22:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a nőknek irányító férfi kell mert különben szétesik a párkapcsolat,"

A feltevésed sem helytálló.

Nme kell irányító férfi. Viszont tutyi mutyi sem. AZ a nyerő, ahol meglehet beszélni a dolgokat és egyik fél sem iráényítja túl a másikat.

ápr. 22. 22:38
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan férfire van szüksége a nőknek, aki nem csak testileg, de agyilag is felnőtt. És ebből túl kevés van...
ápr. 22. 22:43
 16/18 Ghgj ***** válasza:
100%
Ne viccelj már. :D Nézz körül a 20-30 éves házasságokban a környezetedben, mindet a nő tartja egyben. Hány olyan sztorit hallasz, hogy lelép a feleség és alkoholista életképtelen lesz a férfi, és hányat fordítva? :D Nyisd ki a szemed. :)
ápr. 23. 00:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Volt már tipikusan "irányító" párom, de nem nagyon tudott irányítani, mert nem hagytam.

Ez nálam már gyermekkorom óta egy ilyen védekezési mechanizmus, hogyha valaki irányítani akar, vagy meg akarja mondani, hogy mit és hogy csináljak, akkor tutifix, hogy az ellenkezőjét fogom tenni.

Egyébként a férfiak a legtöbb esetben összekeverik az irányítást az elnyomással, nagyon kevesek tudnak két lábbal a földön maradni, ha a kapcsolatban megkapják ezt a szerepet. Épp ezért részemről kizárt, hogy ne egyenjogú/rangú kapcsolatban éljek.

ápr. 23. 06:41
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én értek valamit rosszul, és lehet kijavítani ha igen. A nőknek olyan férfi kell, aki tesz a párkapcsolatba, aki céltudatos, aki megküzd a nőért. De ez nem azt jelenti, hogy mindenféle olyat tesz, amiről ő azt gondolja, hogy a nőnek imponál. Pont hogy azt keresi hogy a nőnek mi az igénye. Amiről te beszélsz kérdező, az meg egy ilyen nagyon undi rabszolgatartás kb.
ápr. 23. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!