Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözésünk óta a barátnőm igénytelen lett, vagy én vagyok a túlérzékeny?!
Külsejére igényes, ápolt, csinos.
Amíg nem éltünk együtt, nem viselkedett így (sokat aludtunk egymásnál akkor is). Most olyanokat csinál, vagy épp nem csinál, hogy agyam eldobom.
Ha megvan neki, rendszeresen hagyja a lakásban szanaszét (!) a használt betéteket. Hol a fürdőszobában, hol a wc mellett, de a gardróbszekrényben is találtam már... Kidobom, mondom neki, lerendezi annyival, hogy "ja bocsi, nem direkt volt". Vagy, ha éjjel átázik, és olyan lesz a lepedő, ágynemű, nem cseréli másikra, mert minek, majd lecseréli, ha már nem vérzik, addig átázhat újra, nem fogja naponta cserélgetni az ágyneműt emiatt. Ja, csak úgy a folt se jön ki, meg nem túl gusztusos a vérfoltos lepedőn feküdni napokig.
Ha főz valamit, nem mosogat el, simán telepakolja a mosogatót, ha oda már nem fér, akkor a pultot. De olyan is volt, hogy az üres konyhai szekrénybe pakolta be a mosatlant, mert vendégek jöttek, elfeledkezett róla, és én találtam meg 1 hét múlva, a beleszáradt, belepenészedett maradékkal. Vagy hazaérek munkából, megyek be a hálónkba, annyit látok, hogy a ruháitól lépni nem lehet. Írok neki, hogy mi történt, válasz: keresett egy felsőt, majd ha lesz ideje, visszapakol (napokig kerülgettem a kupacokat, végül én hajtogattam vissza mindent).
Reggel az ágyban kávézik, a poharat nem viszi ki a konyhába, lerakja a földre, maga mellé/kicsit az ágy alá. Tegnap reggel 8 kávés poharat szedtem ki onnan... A hétvégére elutazott a barátnőivel, de esküszöm, egyedül, pasi létemre nem csináltam akkora kupit, mint ő szokott.
Hogy beszéljek vele erről úgy, hogy ne bántódjon meg?
Szinten nő vagyok, számomra is gusztustalan.
Nem azt mondom, hogy a menstruacio ördögtől való meg felni/undorodni kell tőle, de kakilni is kakil az ember, teljesen természetes, mégsem hagyja az ember szerte szét a lakásban a használt wc papírt. Ez a nő egy proli, nem tudom, hogy amikor otthon lakott, szinten ilyen volt e, de ez olyan szintű igénytelenség, amit nem kellene eltűrnöd. Akkor ennyi erővel napokig betét/tampont se cserél, mert úgyis vérzik majd még? Hat ezek után tudod, kinek lenne gusztusa össze feküdni vele, az ilyen emberek magukra sem túl igényesek, max csak látszatra.
Ülj le vele kérdező beszélgetni, mert nagyon nem lesz jó vége. Vagy megtanul mindent eltenni, vagy dobd ki.
Mi van ha jönnek az egerek vagy ha gyereketek lenne, akkor is fertőben élne? Tele van minden baktériummal, meg piszokkal.
A véres ágyneműre sem fogadnék el kifogást. Nő vagyok, tudatosan felkészülök ilyenkor egy fekete pamut rövidnadrággal és magam alá egy sötét törölközővel.
Mosogatás? Meddig tart? Kb 15 percet vesz el az időmből. Ruhák? Vissza lehet tenni szépen, pár perc alatt. Engem zavarna, ha minden szanaszét lenne hagyva.
Ülj le vele, és mondd meg neki. Ha rajta múlna egy egész szemétdomb lenne ott. Véres használt betétek?? Ki a fene nézné jó szemmel??? Az igénytelenség magas foka.
Nálam ez már kuka!
Bocs, de ezt és ilyen " rendszeresen" nem viselem el.
Annál igényesebb vagyok.
Nőként írom, nem te vagy túlérzékeny, hanem nagyon gáz a barátnőd, egyrészt igénytelen, másrészt nincs rád tekintettel, harmadrészt ez a fajta hanyagság akár veszélyes is lehet.
Egy jó hír, hogy szerintem ezt ki lehet nőni. Huszonéves koromig én is baromi rendetlen voltam (nem ennyire! de rendetlen), de aztán ezt szép fokozatosan kinőttem. Családi örökség, sajnos, nehéz ezeket levetkőzni - ha egy igénytelen környezetben, esetleg toxikus családban nőttél fel, ezek a dolgok fel sem tűnnek, amíg nem kerülsz át egy olyan környezetbe, ahol már nem ezt látod példaként.
Ha a csajnak a jelenlegi barátnői is ilyenek, akkor nem fogja előttük szégyellni a gázos szokásait, de ha majd átmennek hozzá látogatóba olyan emberek, akik előtt ezt kínosnak érzi, akkor egy idő után csak összeszedi magát.
Mindenesetre: te nem vagy köteles ezt tűrni, mert tényleg undorító.
Fuh ezt rossz volt olvasni.
Szerintem csak megjátszotta magát míg nem költöztettek össze és amit most csinál/nem csinál az igazi énje.
Hányinger komolyan. Én a helyedben szakítanék vele mert annyira el menne a kedvem tőle. Nem tudnék másképp nézni rá ezek után soha. Még akkor se ha megváltozna.
"Hogy beszéljek vele erről úgy, hogy ne bántódjon meg?"
Ez most komoly?
Kit érdekel, hogy megsértődik-e? Van-e ő rád tekintettel? NINCS!
Lesz@rja, hogy milyen retkes, lusta, azt is, hogy ő utána pakolsz.
Amúgy honnan szedted össze, valamilyen telepről, putrisorból (mindegy, hogy roma, vagy se)?
Bakker rendesen a hányinger jött rám amikor a v*res betéteket, v*res ágyneműt olvastam.
Ne haragudjon meg a világ, de az utolsó koszfészkek képesek aludni úgy csak egy napot nemhogy napokig és szanaszét dobálni a betéteket.
Az arcomról sülne le a bőr, hogy egy kis v*rfolt maradna valahol és hagynám úgy habiszi úgyis olyan lesz még.
Elmosogatni se nagy dolog, se a ruhákat összepakolni. A drága barátnőd egyszerűen mocskos és lusta, ennyi.
Az anyja szolgálta ki, vagy az anyja is ugyanolyan koszos.
Te az ilyen retket nem tudod megváltoztatni, mindig csak pakolgatni fogsz utána.
De még betegségek elébe is nézhetsz miatta.
Jobban teszed ha kirakod a mocskot örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!