Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon szerelmes belém? én egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szerelmes belém? én egy 13/L ő meg egy 12/F ha nem tudod a választ vagy esetleg azt akarod írni, hogy "Winkább a tanulásra koncentrálj" bla. Bla. Bla. Akkor lécci inkább ne is írj!

Figyelt kérdés

Ő egy új fiú szerintem nagyon helyes =D a napköziben ismerkedtünk meg és napköziben néha kiszoktunk menni az udvarra és ott játszik az egész napközi vagy beszélgetünk

és ő mindig piszkál ,de nem annyira,hogy fájjon!Szoktunk néha fogózni is tegnap játszottunk az udvaron lehet,hogy feltűnt neki,hogy kedvelem,mert amikor megfogtak engem akkor én mindig őt fogtam meg és van egy bece nevem egy gyerek adta nekem és ő is mindig azon a beceneven hív és tegnap amikor jöttünk fel a teremhez nem figyeltem ő meg oda jött és megcsípte az oldalam =D ma meg voltunk informatika szakkörön és a végén meg kérdeztem tőle,hogy mit játszik meg mutatta volt benne egy vicces rész ami neki nagyon tetszett és meg mutatta nekem :D utána a teremben amikor nem figyeltem meg dobott egy kis ceruza darabbal ,de nem naggyal utána amikor elment én meg dobtam avval a ceruzával és ő is vissza dobta rám aztán elment =( meg volt olyan is,hogy játszottunk és a csúzdán fordítva mentünk fel és ,ezért a fél napközit meg büntette a tanár úgy,hogy az udvaron kellett állnunk =S és akkor is dobált ilyen kicsi fadarabkákkal amikor nem figyelt a tanár =D ,de lehetséges,hogy csak barátságot akar,de lehet,hogy ő is szerelmes belém,de nem biztos hisz még új gyerek és még nem ismerem őt.Szerintetek szerelmes belém vagy barátságot akar vagy csak úgy piszkál?

2010. okt. 27. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szerintem elég rendesen viszonozz az érzelmeidet:D

amúgy annyira aranyos vagy, olvastam és mintha újra 12-13 éves lennék:P

L/16

2010. okt. 27. 17:14
 2/11 anonim ***** válasza:
első válaszoló: hát ezen mosolyogtam. :D mintha már annyira idős lennél... Te is még igencsak kislány vagy az ilyen kijelentésekhez. :D de nem rosszindulatból mondom.
2010. okt. 27. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem tök gyerekes, hogy fadarabbal meg ceruzával dob.:/ Ha érettebbek lennétek azt mondanám hajrá. De így .:/

13/L

2010. okt. 27. 17:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Mint az oviban, berosálok. Én csak azért is azt mondom hogy tanulj inkább.

Woozie

2010. okt. 27. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Jaj már, ti nem voltatok szerelmesek 12-3 éves korotokban?

Egyébként meg ezek jó jelek, főleg hogy új, akkor nem szoktak még ilyen hirtelen a lányok után érdeklődni a fiúk. Ez hogy érintkezik veled, meg megdobál, szoktatok beszélgetni, ezek jó jelek arra hogy bejössz neki. Hiszen másokkal nem csinálja. A fiúk így fejezik ki ha tetszik nekik valaki, hogy piszkálják (legalábbis ebben a korban)... De ha más lányokkal is ugyanezt teszi akkor ne bízd még el magad, mert lehet csak barátként gondol rád.

17L

2010. okt. 27. 18:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Ez de aranyos. :)

Majd benő a fejetek lágya. :))

2010. okt. 27. 18:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Ebben a korban a fiúk pontosan így fejezik ki, ha tetszik nekik egy lány, hogy a hajukat húzgálják, galacsinokkal dobálják vagyis piszkálják őket. Ha sokat lebzsel körülötted, akkor tuti tetszel neki.
2010. okt. 27. 19:32
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat =) remélem igazatok vaan =D mondjuk beszélgetni nem annyira szoktunk :S
2010. okt. 27. 20:48
 9/11 anonim válasza:
Nem lehetsz 13.. a napközi 10-11 éves korban van...de mindegy. lehetséges hogy szerelmes beléd, de a szerelem és a között hogy esetleg "bejössz neki" van különbség.
2010. okt. 27. 21:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Napközis vagyok felsős tanulószoba ,de mindenki napközinek hívja =) és szerinted csak bejövök neki vagy szerelmes belém?
2010. okt. 27. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!