Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl féltékeny lennék?
A barátnőmmel néha külön bulizunk, van olyan baráti társasága mind a kettőnknek, ami nem közös. Ezzel nekem semmi bajom nincs, viszont néha eléggé tud zavarni az, hogy ő miket vesz fel egy-egy buliba, akkor is, ha külön megyünk.
Mármint vannak azok a felsők, amik "hülyén néznek ki melltartóval" és olyankor nem vesz fel melltartót csak valami tapaszt használ. Engem rettenetesen zavar, hogy úgy megy bulizni, ráadásul nélkülem, hogy nincs rajta melltartó. Nem gondolnám, hogy megcsal, nem is tudom megmagyarázni, hogy miért zavar ez, amikor egy miniszoknya, egy dekoltált felső nem zavar, meg úgy semmi szexi buliruha nem zavar, akkor se, ha nélkülem megy, de egy elől nyakig érő felső, ami a hátánál kivágott, ezért nem vesz fel melltartót alá, na az már zavar.
Amikor ezt szóvá tettem neki tök normális hangnemben, akkor azt mondta szájhúzogatva, hogy jó, akkor nem megy így, felvesz mást, de túl reagálom, és szerinte féltékeny vagyok.
Igaza van?
Szerintem emiatt nincs okod féltékenynek lenni. Miben más ez, mintha melltartoban van? Gondold végig, hogy miért zavar. Én egész nyáron nem hordok melltartót, mert ami kenyelmes az borzasztóan melegít. Igen, néha látszik a bimbó formája, ami miatt kapom a rosszalló pillantásokat néhány nőtől, de ennyi.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!