Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha több év után ilyen unalmassá válik egy kapcsolat?
3 éve vagyok a barátommal párkapcsolatban. Nem élünk együtt. De sokszor érzem azt, hogy az egész unalmas. Egy héten egyszer, kétszer találkozunk, mert lakunk közel egymáshoz, nem egy településen élünk. De ha együtt töltjük az időnket, a barátomnak akkor sincs igénye semmilyen közös tevékenységre sem. Nem érdekli semmi, csak a saját hobbija. Se egy filmet nem nézne meg velem, ha itthon vagyunk, se semmi. Ha megyünk is valahova akkor sem fogja meg a kezem, az is tök uncsi vele, akkor se szól hozzám. Egy étteremben, pizzériában, bárhol csak a telefont nyomja.
Se egy közös mozizás, se fürdőzés, se nyaralás, semmi nem érdekli. Kirándulni voltunk már együtt, és ennyi. De akkor se nagyon szólt hozzám.
Ha itthon vagyunk is a telefont nyomkodja, mert hogy ő ezt otthon nem tudja, és nem is beszélget velem sokat.
Még mindig együtt vagytok ? :D Szerintem leírtam már a véleményem róla. (12)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!