Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha nem beszélek az exekről egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem elég sok volt, ezért nem igazán szeretem felhozni a témát senkinek. Az ismerősöm párja is elkezdte faggatni őt egy idő után, a srác azt se tudta mit találjon ki.

ápr. 3. 17:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező... én sem ezekkel nyitnék. De idővel lehetsz őszinte hogy biszex vagy, megpróbáltad pasival. Ha a nő, akit szeretsz, és már ő is szeret téged, ettől elmenekül, akkor nem a te embered.

Az én pasim se hozta fel az exeket. Még vele vagyok, de más sem oké, szóval nem az őszintétlensége miatt akarok vele szakítani, hanem azert mert nekem ez a kapcsolat alig ad valamit/nem vagyok szerelmes. De határozottan unszimpi, hogy a lelki világába abszolut nem avatott be, mintha valami idegen lenne. Ez nem fér bele egy kapcsolatba!

ápr. 3. 20:10
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

A fiú nem zavarna, a sok igen, akármilyen nemből, a prosti meg kizárt.

Ha élsz egy szinten, maradj is ott. Az nem úgy megy, hogy szétdugok mindenkit, de most má' meg kéne állapodni, kéne egy normális nő.

ápr. 3. 20:20
 13/21 anonim ***** válasza:
61%
12, de sokan kiégnek ezen a szinten és kéne nekik a komoly.
ápr. 3. 20:22
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
13, akkor más kiégettekkel komolykodjanak.
ápr. 3. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
81%
Ez mondjuk igaz, nekem a mostani a második párom akivel szex is van. Felmentem egyszer poénból Badoora, ott írta egy normálisnak tűnő pasi, hogy vagy 15 csajjal szexelt. Mondtam is hogy szia. XD
ápr. 3. 20:29
 16/21 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem ez egy öngyilkos hozzáállás annak a részéről aki exek számát firtatja. Nekem kb 20 kapcsolatom volt idáig, és kb 20 egy éjszakás vagy pár napos kalandom, szóval ha bemondom 44 évesen hogy 40-50 nővel feküdtem le akkor nem néznek rám naív boci szemekkel. Soha nem mondtam még pontos számot senkinek éppen ezért, annyit szoktam mondani, hogy akivel komoly kapcsolatom volt az kb 10 nő volt és ezzel le is zárom a dolgot.
ápr. 3. 20:45
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

Pont van olyan esetem, hogy az exem okkal nem mert elmondani valamit és meggyorsította volna a kapcsolatunk elhalását vagy inkább csúnya vég helyett lazábbra vettük volna. Exével 5 éven át nem költözött össze, húzta az időt, exe kiborult rá. Én már 1 évnél éreztem valami rosszat róla és elzavartam, de még kibékültem vele. 1 év elteltével bukott ki és nagyon nehezen mondta ki az igazságot az exével kapcsolatban. Mármint képtelen az elköteleződéshez. Ott lett vége és igazából ő szakított csúnyán dolgokat rám fogva. V.sz.l. kisebb rafináltsággal tette ezt és engem akart védeni. Tudni kellett volna, hogy én ne vegyem annyira komolyan és ne szeressem meg annyira.

Amúgy azóta beszéltünk egymással normálisan.

Én ezért is tudni akarom pontosan, hogy ki mit élt meg és miért szakított. Legalábbis a saját szemszöge szerint, de nálam a hazugság kibukik. Illetve erre már éppen nincs erre szükségem. :-)

35/F

ápr. 3. 21:05
 18/21 anonim ***** válasza:
84%
Hosszútávú kapcsolatban én csak úgy tudom elképzelni a stabil bizalmat, ha nem hazudozik ilyenekről sem, és beavat valamelyest. Nem kell tételesen mindent, mint egy önéletrajzban, de azért nagyjából legalább a fontosabb állomásokat szeretném tudni. Úgyhogy nálam baj lenne, ha egyáltalán nem akarna róla beszélni a másik.
ápr. 3. 22:01
 19/21 anonim ***** válasza:
64%

Óriási baj. Szeretném tudni, hogy mennyi exe volt és kb. mennyi alkalmi partnere. Hímringyó nem kell, se olyan aki kapcsolatfüggő.

Előbb kéne gondolkodni, hogy kivel is fekszik le az ember, kivel van együtt.

Nem pl. 20 évesen túl lenni 30 pasin/nőn csak azért mert ő "élni" akar.

Azt másképp kéne csinálni.

Ha meg egyszer éretlen, vagy traumája van azt kezeltesse időben és akkor nem lesz belőle hímribizli/rib*nc.

*Megjegyzés:

A ribike bármilyen nemű is nem egyenlő a kurv*val. De akkor se akarok elkapni tőle semmit és azt sem szeretném, hogy megint ki akarja majd "élni magát" mellettem.

ápr. 6. 21:09
 20/21 anonim ***** válasza:
52%
19 ez a helyes hozzáállás! Nekem egy ismim elkapta a HPV-t egy hímringyótól. Összecuccolt vele kb. Azonnal, azt hitte ő élete szerelme. Hát persze hogy utána csalta agyon, nem szexelt vele már, fél év után különköltöztek a pasi meg otthagyta a "kis" ajándékàt. A csaj meg baromira nem értette meg, hogy ez egy nőnél óriási baj, mert szinte egyenes út a méhnyakrákhoz.
ápr. 6. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!