Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két rossz szó miatt ennyire megsértődni?
A párom kamionsofőr, és már negyedik napja alig beszél velem. Az történt, hogy pár napja azzal a hírrel jött haza bosszúsan, hogy 60ezer forintra megbüntették, és a következő kérdést tettem fel szó szerint: "már megint mit csináltál?"
Erre ordibálni kezdett, hogy mi az, hogy "már megint? előfordult már valaha, hogy megbüntettek volna?!"
Az az igazság, hogy ez valóban egyedi eset volt, magam sem tudom, hogy miért úgy kérdeztem, hogy "már megint" ez csak egy hirtelen rosszúl megválasztott kifejezés volt.
Sajnos nem állunk jól anyagilag, szinte egyik napról a másikra élünk, és nagyon rosszkor jött ez bünti, talán azért reagáltam ezzel a kérdéssel. De akkor sem értem, hogy miért kell két szó miatt ennyire kiborulni.
Simán elsikálhattad volna azzal, hogy nyilván ökörködsz, bocs apa, csak olyan szar a leosztás már, hogy kínjában legszívesebben mint egy őrült, végigröhögné az egészet az ember. Biztos lehetsz benne, hogy akkor szakadt el valami, amint kiderült, hogy valahogy komolyan mondtad (nem tudom, szabadkoztál-e ténylegesen, hogy nem tudod, miért már meginteztél, hülyeség az egész, vagy jó szokás szerint ment reflexből a megmagyarázás, mintha tévedhetetlen lennél).
A szitu is fontos lenne, te mivel jársz hozzá a kilábaláshoz anyagilag, mennyit teszel bele, hogy jobb legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!