Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez szerintetek?

Figyelt kérdés

Párom akivel 8 éve vagyok szerintem nem normális amit csinál

A következő a helyzet,

Nekem nem szokott itthon semmi házi munkában segíteni ha elmegyünk boltba többször volt rá példa hogy siettet pl minek nézek órákat egy dolgot

De most 4. Alkalommal egy lány "barátját" fuvarozza megy vele vásárolni széket stb és segít neki mindezt egy szóra el van 4 órákat vele és ő azt gondolja hogy csak a féltékenységről van szó de nem hanem hogy én itthon akár meg is szakadhatok akkor sem áll oda sohasem hogy segítsen

Mindezt úgy hogy főzés mosás takarítás plussz 4 hónapos pici baba is van

Most pl én meszeltem ki a házba két helyen mindezt segítség nélkül.

Mikor mondtam hogy megyek szolizni egyet vigyáz e a picire azt mondta neki kukoricát kell daraljon a tyúkoknak

Mondtam jó akkor megoldom másképp

Erre írt neki az a nő hogy kéne neki vásárolni meg fuvar már el is vállalta

Szerintetek ez milyen??

8 év alatt semmi házi munkában nem segített ő neki meg akárhányszor ír egyből megy

2024. márc. 26. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"bezzeg más nőkkel akik néznek is ki valahogy azokkal olyan szépen és kedvesen tud beszélni"

Ennyit arról, amikor itt, a gyk-n arról hadoválnak, hogy nem szép nőnek is lehet kapcsolata. Lehet. Ilyen...

Nyilván itt a menekülés lenne az egyetlen jó megoldás, de gyerekkel, ha anyagilag sem vagy topon, szinte esélytelen kivitelezni.

Van elég bajod, én sem bántásból írom, főleg, hogy szintén ronda nő vagyok: mégis mire számítottál? Nekem már tizenévesen egyértelmű volt, hogy aki nő létére nem néz ki jól, az vagy megrohadhat egyedül, vagy csak ilyen vagy egyéb módon förtelmes kapcsolata lehet. És nem, a tökéletes házicseléd üzemmód nem kompenzálja a nem elég előnyös külsőt! Azt semmi sem kompenzálja egy nő esetében. Legyen ez egy tanulság a sok közül a továbbiakra. Ha le tudsz lépni, rendezkedj be az egyedülállóságra, nagyon szar, tudom jól, de még mindig egy fokkal kevésbé, mint újra csapdába esni = egy újabb hulladék kapcsolatba kerülni. Másmilyenre nincs esély nem vonzó nőként.

2024. márc. 27. 09:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Öröm látni, hogy megint itt egy nő, aki egy stabil szerető kapcsolatba szült gyereket...

Komolyan nem értem, hogy lehet valaki ennyire sötét mind érzelmi mind értelmi téren...

2024. márc. 27. 09:14
 13/15 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok szép egyáltalán legalábbis nem gondolnám

Anyagi háttér van mert kisebb segítséggel megoldottam hogy pár napokra menjek dolgozni volt egy héten mikor 80 ezret kerestem

Csak nemtudom mi az oka ennek valami visszafog vagy félek vagy nemtudom elmondani

Érzem hogy tiszta bolond vagyok

Már már nem vagyok normális

Pénz miatt nem félek nemtudom mi az oka hogy így vagyok :/

Katasztrofális a helyzet

És most előzőleg nem arra írtam H valaki nem a legszebb vannak olyanok akik egyáltalán nem nézik a külsőt itt arra gondoltam hogy na ha van nagy pi...ja ha már van rajta 20 kg festék stb stb aki kicsit mutatosabb erre gondoltam

Lehetséges az a baj én mindig mindenki más elvárásai szerint csináltam mindent magamat soha nem néztem

Megfelelési kényszer és ez nagyon rossz...:S

2024. márc. 27. 09:35
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Mi kell ahhoz, hogy meg akarj felelni valakinek? Mármint gondolom nem mindenki véleménye számít ugyanolyan súllyal.
2024. márc. 27. 09:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Minden amit kérnek megcsináljam ha valami nem tetszik nekik de nekem igen akkor úgy lesz

Nem tudok nemet mondani mindent legyen az bármi ha nincs pl időm akkor is valahogy bezsufolom és inkább halasztom

Most csak egy példa ha én rendet akarok meg másnak valamit kell csinálni úgy a családban páromnak akarkinek inkább nem eszek van hogy este 7-8 kor eszek először de az legyen meg amit kértek mert ha nem teszem még én érzem magam szarul vannak ilyenek is de mindent nagyon hosszú lenne leírni

Bele vagyok fáradva mindenbe és így sem kapok semmi jót vissza kivéve anyumtol és mamamtol

2024. márc. 27. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!