Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátommal fél éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátommal fél éve vagyunk egyutt, szeretem de keveset ad erzelmileg Plsoha nem dicserne meg, alig mondja h szeret, mindig komoly, en porgok, vidam vagyok puszilgtom, szeretgetm, jol esik neki de vissza nem kapom es lehuzza a kedvem,mit tudok tenn?

Figyelt kérdés

Ő azt sem veszi eszre h masok megneznek, nem is erdekli h szep vagyok korabban olyan buszkek voltak ram, rajta semmi nem latszik

Regimodi szerinte a nonek csond van, akkor szeret ha jol viselkedem igy szokta mondani, erdekes.

Latom hogy szeret de furcsa

Sose volt komoly kapcsolata, szerintem ez erezheto is

Szeretem ot, de nekem tobb kellene, mar mondtam neki es ha mondom ahelyett h adna inkabb direkt vissza vesz. Nem tudom miert nem tudom elengedni , talan mert latok vele jovokepet csak felo h ez nem fog valtozni

Rossz h kb konyorogni kell h mutassa a szeretet masok meg szivesen tennek eselyt nem kapnak ő itt van es nem el vele

De feltekeny es ne szoljak senkihez

Nem ertem

2024. márc. 24. 12:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%
Nem szeret!
2024. márc. 24. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem érzelmileg sivár, hanem ilyen a személyisége. Ennyi a nagy helyzet.

Nagybátyám is ilyen ember volt, el kell fogadni és ha nem tetszik, szakítani.

2024. márc. 28. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!