Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tolerálnád ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tolerálnád ha a párod az orvos szavaira nem hallgat?

Figyelt kérdés

Folyamatosan orvoshoz járunk, hol ezért hol azért.

Mindig valami baja van. Segítek, elkísérem, ápolom ha kell.

Viszont amit az orvos mond hogy csináljon azt nem hajlandó csak ímmel ámmal. Tényleg minden körülötte forog..

Pl mozognia kellene, de még csak sétálni se jön velem.

2024. márc. 22. 14:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
Már megint te? 🥱🚬
2024. márc. 22. 16:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Elváltam
2024. márc. 22. 17:20
 13/22 anonim ***** válasza:
71%

Na az én férjem beteg, diétáznia kellene.

Hadakoztam vele egy ideig.

Most viszont meguntam, mert elegem lett abból hogy én egy anyuka szerepét töltsem be, ő pedig haragudjon rám mert folyton rászólok.

Felnőtt ember.

Ő dönt a saját életéről, én hiába vettem a cukormentes nasikat, hozzá sem nyúlt .

Az ágya mellett meg ott vannak a csokipapírok.

Az orvos elmondta neki, meddig élhet, ha nem diétázik.

Én nem vagyok a főnöke, anyja, elegem van!

Ha sírba teszi magát, akkor tovább fogok lépni.

Azt hiszem mindent megtettem de már elveszítettem ezt a harcot vele.

2024. márc. 22. 17:43
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
#13 Ilyen férfiakat hogy tudtok megkívánni?
2024. márc. 22. 17:45
 15/22 anonim ***** válasza:
41%

Nem túlsúlyos, cukorbeteg.

De olyan mint egy gyerek.

Hazajön, már veszi elő a pudingokat, túrórudikat, a milkatáblából pedig a nagyot veszi hetente 2szer.

35 volt a cukra amikor bevittem a kórházba és kiderült a betegsége.

3 hét alatt vissza szorították normálisra az értéket, azóta megint azon dolgozik hogy minél hamarabb meghaljon vagy levágják a lábát.

Mondja azt is hogy fáj a dereka, zsibbad a lába, mutogatom neki a gyógytorna gyakorlatokat a neten, azt mondja ne fárasszam már ilyen hülyeségekkel.

Ha el teszi magát láb alól, márpedig előbb utóbb elteszi, én mindent megtettem hogy ne csinálja.

De nem vagyok a főnöke.

2024. márc. 22. 17:54
 16/22 anonim ***** válasza:
77%

#15 Köszönöm szépen, hogy valaszoltál. Nem a kinézetére gondoltam, hanem a gyengeségre. Valahogy nekem sosem ment az ilyen férfiak felé a vonzódás. Úgy érzem, nem felelősségteljesek.

Sajnos rosszat tesz magának ezzel.

2024. márc. 22. 17:59
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Én is nagyon szeretem a csokit férfi létemre. De nekem a nők mindig jobban ízlettek.
2024. márc. 22. 18:00
 18/22 A kérdező kommentje:

Barátnőmnek adtak egy diétát ír miatt. Ha olyanja van nem ehet mert a diéta tiltja ha olyanja van eszi.

Issza a cappyt, pudingot eszik napi egyet, de azért osszevásárol néha dolgokat mert diétáznia kell.

Mondták a gerinctornat, nem csinálja. Pláne ez úgy dühítő h lenne ideje rá, de leül tvzni..és mikor Szóba hozom nincs ideje..

2024. márc. 22. 18:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Az IR a cukorbetegség előszobája.

Mondd neki hogy 5 év múlva már nem lesz elég a diéta hanem inzulinnal kell szúrnia magát.

Először a férjemnek is csak 8 meg 9 volt a cukra. Szólt neki az orvosa hogy diétázzon, ezt nekem nem mondta el. Úgy bukott le hogy én vittem orvoshoz , akkor mondja az orvos hogy “dehát megbeszéltük hogy diétázik”, utána pucoltunk a kórházba.

Megmentették az életét, most meg nem foglalkozik már a diétával.

2024. márc. 22. 19:06
 20/22 anonim ***** válasza:
Sehogy, elhagynàm, felesleges orvoshoz is jàrni ilyennel.
2024. márc. 22. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!