Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért szeretik ha átverik őket?

Figyelt kérdés

Átverik, vagy ha szenvedni kell egy lusta, dologtalan pasi mellett. A baráti körömben, szó szerint 10/10-es nők folyamatosan ebben vannak. A pasi költözik hozzájuk, a pasinak nincs munkája, délig döglik, netezik majd beadja hogy munkát keres de nem talál. A nő autójával járkál, a nő kajáját eszi. Rommá csalja aljadék rib-ancokkal, de hát ő tomi, jóska, feri... Minden nap szex, kiszolgálás, kényeztetés.

Ellenben a figyelmes, normális ismerőseim meg idegbetegek hogy mindig minden kevés amit csinálnak. Fő állás, vállalkozás, házimunkák, virág, meglepetések stb. Este meg jön a "ma neee, ma fáj a fejem" szindróma. Aki törődik, foglalkozik a párjával, aki megadja a tiszteletet az nulla, aki hazudik, simlis, tróger, az meg a király.

Miért? Az elérhetetlenség hogy sosem lesz betörve?

2024. márc. 21. 19:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többsége (akié éretlen, ön és ember ismeretet, alap pszichológiai tudást mellőző) vonzzák a hullámvasút kapcsolatok, amiben lehet szenvedni. Mert a jó és pocsék időszakok váltakozása intenzivitast ad a kapcsolatnak, ami miatt úgy érzik, “szerelmesek”. Közben meg csak egy egészségtelen függesről van szó, ami minél tovább tart, annál nehezebb belőle kiszállni. Férfiak is szeretnek ilyen kapcsolatban szenvedni és nők is.

25N

2024. márc. 22. 06:52
 12/23 anonim ***** válasza:
50%

Nem szeretik ha atveriknoket, de mindig pont ilyenekbe szeretnek bele.

Kell a jo? Nem. Kell a rossz? Igen.

Ennyi, szimpla onsorsrontas.

2024. márc. 22. 06:58
 13/23 A kérdező kommentje:
A vicces az, hogy általában mindig ilyen pasikkal állnak le. Én már arra is gondolok, hogy ez hozott, otthon látott családi minta. Ráadásul top kategóriás értelmes nőkről beszélek, tökéletes alak, szép arc, jó munkahely, diploma, beszélt idegen nyelv stb. Pár napja rámköszönt az egyik ilyen "barátnőm" vagyis ismerősöm a zebrán, azt hittem rosszul látok. Már csak egy hajszál választotta el a pasiját hogy hajléktalannak nézzem, egy ótvar cigó külsejű ember volt. Vissza is néztem, és kézenfogva mentek. Na ez volt az a pont, hogy elhatároztam felteszem ezt a kérdést! Könyörgöm, mi a fsz perspektíva van egy ilyen pasiban??? A simán nulla, de kigyúrt herék(a méheknél a dologtalan példányok) már-már okés, valahogy elfogadom, de ez már csúcs volt!
2024. márc. 22. 13:55
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"Már csak egy hajszál választotta el a pasiját hogy hajléktalannak nézzem, egy ótvar cigó külsejű ember volt. "

ennyire felrequrt szerncsetlen senkihazi nyomorult vagy akit barki le tud elozni. Az a vilag meg mar reg kipukkadt ahol szamitana a sirasod ki milyen borszinu emberrel van egyutt.. A nyomorult keseruseg es utalat az ami miatt senkid nincs.

2024. márc. 22. 19:03
 15/23 A kérdező kommentje:

14. A gondolataid téged jellemeznek. 3 éve nősültem, van egy egyéves lányunk.

A bőrszines dolog meg hogy jött ide? Ja persze, van a mindenkit fogadjunk el minden körülmények között, nyugati liberális agyhalál. Oké, nálam ez nem működik, először a produktum, utána az elfogadás. Viszont nem ez volt a kérdés, a szokásos gyk-s személyeskedő beszólásokkal meg terheld a családod. Tudom hogy itt ez a menő, 3. komment már fikázás. Szóval a frusztrált életedből sikerült kuadni valamennyit? Ennek őrülök! 🙂

2024. márc. 23. 14:46
 16/23 anonim ***** válasza:
A férfiak is ezt szeretik. Hányszor olvasom vagy hallom, hogy így a nők úgy a nők….pedig ti mindent megadtatok, így szerettétek úgy szerettétek őket…nos ebből is látszik, hogy ti is a fájdalmat szeretitek
2024. márc. 23. 16:54
 17/23 A kérdező kommentje:

16. Mondjuk ebbe van valami! Én is rengeteget tepertem a feleségemért, de szerencsére engem épített. Iskolák, jobb munkahely, egészséges életmód.

Aki meg a fejem alá rakta a párnát, napi 2 szex a semmiért, akinek tök mindegy volt hogy mit csinálok, az meg nekem vált unalmassá. Viszont azt nem értem hogy a nők ek miért jó egy szellemileg igénytelen pasi?! Ha teperni kell valakiért az izgalmas, de egy lúzer mitől az?

2024. márc. 23. 17:36
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát kérdező erről egyébként felesleges eszmét is cserélni….mindegyik nemben van ilyen is és olyan is. Felesleges kérdezgetni, hogy a nők miért szeretik ezt miért azt….a férfiakban is van bőven ilyen aki egy nagy nulláért van oda.😃
2024. márc. 23. 17:41
 19/23 A kérdező kommentje:
18. Igen, lehet hogy általánosító volt a kérdésem. Szóval helyesen akkor így hangzana, hogy "akik olyanok...".
2024. márc. 24. 00:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Azért te is a 10/10es nőkön nyígsz itt... ugyanaz a kategória vagy, mint a leírt nők.
2024. márc. 25. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!