Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem, hogy legyőzze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, hogy legyőzzem a nyuszi természetem és előálljak a páromnak, hogy ez így nem jó?

Figyelt kérdés

Nem olyan régi, 8 hónapos kapcsolat. Igazából szinte semmi komoly dologról nem beszéltünk. Ő nem vetetette fel sosem, én meg nem merem.

Kínos vagy sem, mi már 30 felé vagyunk, mégis ez az első kapcsolatunk. Mivel én nem érzek tőle semmiféle elköteleződésre való igényt, valahogy meg kéne vele beszélnem mit akar tőlem. Már 2 hónapja nem tudok eljutni idáig.

Heti 2x találkozunk átlagosan, néha 3x. Heti 1 együttalvás benne van, egyébkènt a párórás találkozókon is mindig van szex. A baj az, hogy ő nem nagyon szervez programokat. Az elmúlt három hónapban talán kettő-három ilyen volt, amikor ő talált ki valamit. Én próbáltam kitalálni programokat de láttam, hogy annyira ezeket nem élvezi.

Nem is biztos hogy tudja, mi kéne egy kapcsolatba. Nekem már mindent is tanácsoltak baràtnők, szerintük nem baj, ha a nő rugdossa előre a dolgokat, csak én már most elkeserítőnek tartom, hogy ez ennyire 0 a részéről.

Persze, elvisz kocsival ide-oda (ő ajánlja fel). Néha meghív egy-egy kajára, leginkább otthonülős programokat szeret mert amúgy megy eleget, én viszont ülőmunka miatt menni szeretek inkább. És ilyen kimenős programot nem szervez (max. Mozi de az is film és benti és ülős), én viszont halálra unnám magam, ha szinte sose lenne semmi olyan, amit meg én szeretek.

2024. márc. 21. 16:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, hogy akar-e komolyabbat, más természetűek vagytok. Én se szeretek menni, programozni, és ennek semmi köze ahhoz, hogy mi a célom a másikkal. És változni se fogok, ezt szeretem, erre van igényem, a többi kín számomra.
2024. márc. 21. 16:57
 12/16 A kérdező kommentje:

Amúgy az félig nem igaz, hogy nekem se volt semmi hiszen randizgattam, pont emiatt óriási dilemma ez nekem, hogy nem az igazi ugyan, de ha másokra gondolok, akiknek esely sem adtam, hát náluk nem az volt a redflag hogy ők anyuci kedvenc fia, hanem sokkal kínosabb dolgok. Szóval felő ha szakítok, abszolút nem tudok bevonzani senkit, aki egy picit is rendezett életű, nem tőlem vagy más nőtől vàrja hogy az sültgalamb megjő az eletébe hanem megáll a maga lábán is.

De ja, ez a véglet sem jó, ő meg túl független, talán ez a legjobb szó rá. :/

2024. márc. 21. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt irod, hogy nem az igazi, de jobb mint a többi. Forditsuk meg, ha valaki azt mondja rád, hogy nem te vagy neki az igazi, de jobb vagy mint a többi, hogy éreznéd magad ettől?

Lehet-e igy erre épiteni egy egész életet, hogy ha ló nincs akkor a szamár is jó? Szeretnél-e tőle gyerekeket, stb. Garancia van rá, hogy ha ő nem lesz pontosan ilyen férfiakba fog belebotlani, miért?

Mert egyfajta mintát követsz, és csak az ilyenek és hasonló társai fognak megtalálni, mert ezek a passzoló mintáitok vannak.

2024. márc. 21. 17:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért ne maradj vele, mert előtte se találtál olyat, aki megfelelő lenne

Ez nem azt jelenti, hogy nem is fogsz

2024. márc. 21. 17:39
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

A lényeget már leírták elöttem, én csak kiegészíteni tudom.

Ha 8 hónap után sem mutatott be a szüleinek, akkor mi jut az eszedbe? Vajon milyen szándékai lehetnek azon kívül, hogy szexeltek?

Attól félsz, hogy egyedül maradsz (Hülyeség! Talán látsz a jövőbe?) és ezért inkább a semilyen ismeretség (szándékosan nem kapcsolatot mondok!) mellett maradsz, mintsem függetlenként szabadon keresgélnél/ismerkednél.

Nagyon sok normális és független pasi van akik szintén normális nőket keresnek! Ne add fel a keresgélést! A mostani pasid mellett is megteheted.

Sok sikert! 😉

2024. márc. 21. 17:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz semmit tenni sajnos, neki ez így jó.

Neked nem, keress mást

Sok sikert

N

2024. márc. 28. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!