Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar világosbn szexelni a barátnőm?
Minimum félhomálynak kell lennie. Teljesen kikészít ezzel, jó lenne őt jobban látni, de nem szeretné. Nem látom, hogy mi oka lenne szégyelnie magát, tök csinos lány. Együtt élünk. Zuhanyozni simán jön velem, nem kell sötétnek lennie. Át is öltözik előttem, aludni meg haspólóban meg bugyiban szokott, szóval még csak azt se lehet mondani, hogy egyébként takargatja magát.
Egyébként én vagyok neki a második olyan párja, akivel él szexuális életet.
Hogy én mennyire irigylem egyes emberek „problémáit”!
Amúgy a sztorid valahogy nem stimmel. Szóval azt akarod bemesélni, hogy van (legalább) egy barátnőd, akivel ugyan szexuális életet élsz, de egy vele kapcsolatos kérdésre a választ már másoktól várod. Nem lenne egyszerűbb a valódi okot tőle megkérdezni?
(És még azt mondják, hogy a csajok szeretik a magabiztos, bátor férfiakat. Pfff…) 🙄
Hat az nem jó.
Mindenrol kell tudni beszélni egy kapcsolatban. Ez nem válasz.
Senki nem mondta, hogy engedje el.
De basszus, egy ilyet nem megbeszélni… ez egy baromi alap dolog. Miért is nem beszélhet róla, ha már eleve szexuális életet élnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!