Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet erre még valamit mondani?
Párommal utobbi időkben eleg sokat vitáztunk, foleg azon hogy heti rendszerességgel iszik. Nem lenne gond ha van mikor úgy jön ki, de ez egész évben mi dig igy van. Nyaron van hogy heti többször, akkor nem bodultsagig mondjuk, vagy unnepeknel fordul elő.
Nagyon ketsegbeejto, ugyanis az o csaladjaban is volt haláleset alkoholizmus vegett es az enyemben is valoszinu az volt oka egyik családtagomnak. Nem vagyok antialkoholista, de sokallom ezt hogy egyszeruen muszaj meglennie a heti szintű ivasnak. Tudom sokan vannak akik szerint ez egyaltalan nem gond, de nekem sajnos nem sikerul ezt elfogadnom.
Rengeteget beszeltunk rola, nagyon szeret de nem erti meg miert kell ebbol problemat csinalni. A beszelgetesunk vege a hetvege soran tobbszor az lett hogy nincs értelme folytatni, de ő velem szeretne maradni. Mondtam nekem igy nem megy. Ma megkerdeztem gondolkodott e a nap folyaman kettonkon es hogy tudna e valtoztatni, hisz valltig allitja hogy bennem talalta meg akit keresett es velem kepzeli el a jovobeni terveit, ezt mar sokszor hangoztatta. Szaz szonak is egy a vege, inkabb eltud engedni. Tehát neki fontos az ivás.
Én tényleg sok modszerrel megprobaltam hatni rá, miert nem jó ez, miért lenne nehéz a kompromisszum, hiszen annak orulnek ha max havonta inna, megis annyi beleferne hogy legalabb ne heti rendszeressegu legyen. Ugy nez ki hiába.
Meg nem elunk egyutt, holnap reggel megyek haza, nem tudom addig mondjak e még valamit. Ha eszemre hallgatok hagyjam, de nagyon szeretem és nagyon nehéz. Nemsokára hazaér, de fogalmam sincs mit kezdjek a gondolataimmal...
Mindketten 30 koruliek vagyunk és egyebkent rendes ember,nem egy hányaveti alak.
Koszonom a segito szandeku valaszokat
Köszönöm. Úgy gondoljátok nem vagyok zakkant? Nem mondott ilyet, csak már kezdem azt érezni ahanyszor megfogalmaztam ezt. Vajon normális vagyok-e?
Én is meginnék vele egy-két havonta egy keveset, ha megkivanom, de sokszor azert nem teszem hogy ne szokjon még rá a plusz "adagra". Nagyon rossz érzés és félek, annyi rosszat hallani hogy mindenkinél kezdodott valahol az alkoholizmus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!