Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek szőrös a háta, hasa. Mit tegyek?
Barátnőmmel közel egy éve vagyunk együtt és pár hónapja már együtt is élünk. Szeretem őt, de van 1-2 dolog, amivel nem tudok megbarátkozni.
Barna haja van, kissé kleor bőre, így jobban látszódik, ha elkezd nőni a szőr rajta. Nagyon durván igényes magára, mindennapos skin-care rutin, sok pénzt költ a testére,egészségére és a megjelenésére, viszont a hasánál (köldök rész) és a derekánál lévő szőrt nem borotválja. Azzal magyarázta, hogy utána gyorsabban nőne és rosszabb lenne. Ezerszer szóvá tettem már normális hangnemben, hogy engem zavar és szeretném, ha eltüntetné onnan, akár fizetem is a lézert, gyantát..stb., de nem hallgat végig és megsértődik, hogy fogadjam el vagy végeztünk. Nem akarom megváltoztatni, ez nem olyan eset, hogy “kicsi a melle, műtesse meg”, mégis olyan érzés, amikor berág erre. Tudom, hogy létezik az, hogyha “szereted, akkor mindenhogy elfogadod”, de egyszerűen ezt nem tudom, főleg mikor strandon kifekszik napozni vagy haspólót vesz fel, akkor baromira látszódik. Az nem zavar, ha a négy fal között szőrösebb, nem várom el, hogy hetente borotválkozzon, de nyilvánosan odafigyelhetne erre szerintem.
Szerintetek túlreagálom a dolgot vagy részben igazam van?
Mondjuk ez nem akkora dolog,hogyha tudja,hogy neked ez nagyon nem jön be akkor változtasson. Főleg ha fizeted a gyantát is akár. Vagy vegyen epilátort,ezektől nem nő gyorsabban.
Nem qz öltözködését vagy a mellméretét akarod megváltoztatni,nem tudom minek szidnak itt kommentben.
Le leszek pontozva de nem baj. Nőként írtam ezt.
#12 De basszus, a gyanta meg az epilátor fáj. Milyen ember az, aki elvárná, hogy a párja fájdalmat okozzon magának?
Az meg érdekes, hogy otthon belefér az a kis szőr, de nyilvánosan... A kérdező szégyelli a saját barátnőjét. Ezért szidják. Teljesen jogosan.
Mondom ezt férfiként.
#15 Tök szubjektív, hogy mennyire fáj, vagy kibírható-e. Nem határozhatja meg egy senki, mint te, vagy én, vagy bárki, hogy ez kibírható-e egy másik embernek. A saját párod felé meg kifejezetten undorító ilyet csinálni, pláne azért, mert szégyelled őt mások előtt egy teljesen természetes, NEM igénytelen dolog miatt.
Te magad is a kibírható szót írod, nem azt, hogy jó érzés. Kibírható, megszokható, de ne azért kelljen már kötelezően szőrteleníteni, ami vagy macerás, vagy(és) fájdalmas, mert aki állítólag szeret szégyell téged.
Érdekes, hogy arra a felvetésre nem reagálsz, hogy elég gáz dolog szégyellni a saját párunkat. Sokat elmond rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!