Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha csak a szex miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha csak a szex miatt megtartom a pasit?

Figyelt kérdés

Világos, mint a nap, hogy megcsal, de jo vele szexelni, ő váltig tagadja, hogy lenne valakije amugy, de tudom, hogy van, így legalább tudom hogy azt a nőt se szereti, max. megjátsza.

Tudom gáz, de a szex jó vele, ha mást nem arra megtartom, amíg nem lesz új párom.

2024. márc. 13. 22:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem gáz hiszen szexkapcsolat és neked is annyi jogod van hozzá mint neki !
2024. márc. 13. 23:44
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
És az nem zavar hogy akár szex közben sem te jársz a fejében hanem egy másik nő? Erre nem is gondolsz? Ha férfi szemmel nézem nekem csak jó hogy két nőt dughatok,már bocs a kifejezésért,minden férfi így van programozva,és te ott vagy mint egy kirakati bábú hogy tessék érek annyit hogy kapcsolatban élek valakivel cimkével. Tehát akkor ki is használ ki kit?
2024. márc. 14. 01:20
 13/22 anonim ***** válasza:
71%
12-esnek sem volt még nője. Nem is lesz...
2024. márc. 14. 01:47
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
Hát nem vagy egy erős jellem...
2024. márc. 14. 04:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

12# A nők is élvezik a szexet, ha jó benne a férfi, csak mondom. Ha nem akarok többet a másiktól, felőlem aztán a saját anyjára is gondolhat közben, amíg az ágyban megfelelően viselkedik.

A csaj meg már tudja, hogy csak ezért van ott, de csak addig marad, amíg neki is kényelmes így. Mind a két fél kihasználja a másikat. Nem értem a férfiakat, máskor rinyáltok, hogy a nők mindig áldozatnak érzik magukat, de ha meg egy helyzetben épp nem, akkor ti akartok mindenképp áldozatot csinálni belőlük xD

2024. márc. 14. 05:41
 16/22 anonim ***** válasza:
27%
Tartsd meg és azután se dobd, ha lesz új párod. Ha az új párod ezt nem tudja majd elfogadni, nem ő a megfelelő ember számodra.
2024. márc. 14. 08:54
 17/22 mikeXxX ***** válasza:

Tudod ? Mègis honnan? Láttad hogy valakiből áll ki a pötse ? De szeretem ezeket a válaszokat kövesd le buktasd le majd akkor lesz biztos !

Kèrdèsre : Nem mondom hogy nem számítva jó szex mert nagyon is számít de ha tudom hogy valaki megcsal akkor az nem marad mellettem max addig ameddig èn is meg nem alázom !

2024. márc. 14. 10:53
 18/22 anonim ***** válasza:
13🤣🤣 szegény te,nagyon szar ember ismerő ember vagy,vagy még gyerek,inkább azt mondanám hogy neked nem volt még senkid soha ,de nem is lesz,nagyon nem vagy semmivel sem tisztában az életben.
2024. márc. 14. 11:02
 19/22 anonim ***** válasza:

11 akkor mással kavarjon ,legalább ennyi esze legyen szegény kérdezőnek ember,ne nézesse le magát egy ilyen emberrel egy ilyen kapcsolatban,inkább kapcsolatban marad vele mert jól dug👍,gratulálok a felfogásért,ráadásul tudod hogy félre is kúrel lehet egy éces kurvával,de neked ez is jó👍

Gyerekek itt mindenki egy fogyatékos gyerek az oldalon vagy mi a picsa? Menjetek írjátok meg a házit még és tanuljatok sokat gyerekek,és ne itt okoskodjatok. Vagy otthon anyu aputól is ennyit tanultatok,ezt láttátok? Mondjuk ez válasz lenne a kérdésre. Azt viszotek tovább amit anyu apu csinál👍 Garatulálok magyar fiatalság👍👍👍

2024. márc. 14. 11:07
 20/22 anonim ***** válasza:
16 mi az isten fasza van itt ember??!! Itt full fogyatékos gyerek a 90 % vagy mi az isten🤣
2024. márc. 14. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!