Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem érti, hogy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem érti, hogy miért zavar, amit csinált, nem tudom, hogyan kezeljem a dolgot?

Figyelt kérdés

Kisírt magának egy nagy értékű telefont (kb félmillió), majd elajándékozta. Már neki sem akartam megvenni, igy viszont méginkább dühít a dolog, nekem ez félhavi fizetésem, nem kis pénz.

O viszont úgy véli, hogy a telefon az övé volt, ezért el is ajándékozhatja.

En viszont elvárom, hogy fizesse vissza a pénzt, ugyanis a testvérének nem akartam félmilliós ajándékot venni.

2024. márc. 13. 14:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, kihasznál téged.
2024. márc. 13. 15:46
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Kihasznál, én biztos elhagynám.

Én még egy anyagi szempontból értéktelen ajándékot sem adnék tovább, csupán az eszmei értéke miatt, meg hogy jó szívvel adták stb... Egyáltalán nem szeret vagy tisztel téged.

2024. márc. 13. 16:08
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Azert adta neki ha szakítotok ne tudd visszakérni.
2024. márc. 13. 16:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Legalább már tudjuk, hogy mennyi a fizetésed.

Csak győzd kiválasztani a legszebb új menyecskét!

2024. márc. 13. 16:22
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Olyan csaj lehet, mint a férjem exe. Ő még a kajás dobozokat, ágynemüt, törölközőt meg az összes konyhai eszközt mindent ami nem volt leszögezve elvitt. Félreértések elkerülése végett egyiket sem ő vette.
2024. márc. 13. 17:00
 16/25 anonim ***** válasza:
20%

50-50%-ban mindenkinek igaza van, ezt el kell engedned, de jó tanulópénz ez neked

amit adtál sem szivből adtad neki, mert kisirta de megvetted, azaz kierőszakolt egy fél milliós telefont tőled, de bánod mint a macsaka ki hetet kölykezett, de mégis megvetted.

kérdés? ki ő neked gyerek? ki vagy te apuka?

milyen ez a kapcsolat, hogy kisirdogálja ?

ha kell neki megveszi ha nincs rá pénz nem veszi

sokszor ezért jó ha nem tudják egymás fizetését, igy a te fizetésedre épitkezik, ha valami kell neki?

határokat meg kell húzni..

ez a hajó már elment

ajándék lónak ne nézd a fogát tartja a mondás ha már oda adtad vigye..

2024. márc. 13. 17:23
 17/25 anonim ***** válasza:
69%
#16 Nem a gyereke, hanem a "párja". Benne van a kérdésben.
2024. márc. 13. 17:54
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
Szépen atvert. És még nagy az arca is hozzá. Kérdés hogy minek vagy vele?
2024. márc. 13. 19:42
 19/25 anonim ***** válasza:
83%

Most komolyan milyen béna már fél milliós ajándékot venni, mennyire kell ehhez kis önértékelés?

Amúgy csak mondd meg neki, hogy mostantól felesbe fizettek mindent és ajándék max virág. Lásd meddig lesz veled :D

2024. márc. 13. 20:24
 20/25 anonim ***** válasza:
79%
Én az ajándékozás pillanatában dobtam volna ki, mert pénzéhes tuskó.
2024. márc. 13. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!