Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért mondják, hogy ők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mondják, hogy ők nem pénzéhesek mikor ma is láttam olyan válaszokat más kérdés alatt, hogy a nő annak szül gyereket aki fent tudja tartani a csalàdot ès nem annak aki tetszik neki vagy akivel jó a szex?

Figyelt kérdés

Ez azt jelenti, hogy a pénz alapján választotok párt és döntitek el, hogy kinek szültök.

Miért kell ezt letagadni?

Miért nem vállaljátok fel, hogy igen mi érdekből választunk párt?

Ez alapján döntik el a nők, hogy kinek szülnek, de ugyanakkor meg azt szajkózzák, hogy ők nem pénzéhesek és végképp nem érdekek. Dehogynem!!!

Az előnyöket akarja, de felválalni már nem akarja, hogy ez a legfontosabb szempont neki.

Miért nem vállalják ezt fel a nők?

Miért nem játszanak nyilt lapokkal?

Tisztelet a kevés kivételnek!✌️

2024. márc. 8. 15:20
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:

48#

Ha mind a két fél keres 300.000ft akkor abból érezni fognak?

Akkor leírom 20x-ra két barátom akik pont ezen a szinten vannak fizetésben havi 300.000. Minden nő át verte őket. A szülők alájuk tettek lakást 30 éves koruk körül. Féle éven belül mind a kettőnek lett egy csaja és mind a kettőnek született gyereke.

Ezen múlik ma, hogy,egy férfi tud azzal a nővel lenni akivel szeretne. Ha ez nincs meg akkor szint alatt kell választania vagy egyedül marad és majd azt hallgatja, hogy b.zi vagy?? mi az, hogy nem tartasz el egy nőt sem..Mi sz, hogy nincs gyereked.

És ne gyere nekem azzal, hogy senki nem mo d ilyen mert amikor szingli voltam én is megkaptam ezt..

2024. márc. 15. 08:30
 52/64 A kérdező kommentje:

48#

Az kimaradás, hogy ugyan ebből a társasában van egy srác ő nem kapott lakást a szüleitől.

Csodák csodájára hiába randizott, sokszor kisgyerekes nőkkel akik elváltak. Mivel nincsen kéglie mindig az a vége, hogy lepattintják. Kocsija van, de ez édes kevés ma egy érdek nőnek.

Még, még többet!! Minden jár a nőnek!@ Luxuskörülmények még egy átlagos kinézetű nőnek is..

Aki csak hátradől, kritizál és követelőzik és felelősséget nem vállal nehéz döntésekben az oldja meg a pasi. A nő csak a háttérből mondja ezt csináld, azt csináld.

Rengeteg olyan nő van aki nem szép belül, önző gonosz és csak azt nézi, hogy ő jól járjon.

Gondolom te ezek létezését is tagadod mondván te és,a legjobb barátnőd nem ilyen..

Egy nő másképp viselkedik egy férfival. Egy barátnővel szemben messze nem olyan követelőző..

2024. márc. 15. 08:40
 53/64 A kérdező kommentje:

Nézzük meg , hogy punci és cicik nélkül hány nő tudna ma érvényesülni?

Ugye az a nő aki belsőleg is szép, igazságos, higgadt, nyugodt, őszinte, kedves, önzetlen annak továbbra is lenne férfi társasága.

Aki pedig erőszakos, türelmetlen, követelőző , rosszindulatú, érdek, sunyi, színészkédő felszínes az megszivná..

Úgy megfordítanám a,szerepeket, hogy mi férfiak szüljünk és követelőzzünk és kritizáljuk a nőket egész nap. És azokat a nőkbe akik csat átlagot keresnek bele rúgnánk szavakkal, hogy egy nulla vagy mit akarsz stb.. Majd mindent letagadnánk és azt mondanánk, hogy a férfiak nem ilyenek, de ha szép férfit akarsz akkor a pénztárcádba kell nyúlni, de amúgy nem vagyunk érdekek és nem a pénz miatt és ne általánosítsál..

Ha és hogy merészelsz olyan férfit választani aki neked tetszik átlagos fizuval..

2024. márc. 15. 10:04
 54/64 anonim ***** válasza:
90%
Nem az a gond, hogy olyan nőt akar, ami tetszik, hanem hogy milyet... azért az a típusú nő, akik miatt a picsogó hisztiző tomboló pasasok többsége vernyákol, az nem a helyes kedves takaros természetes átlagos nő. Hanem az, akin látszik, hogy bizony fizetnie kell azért, hogy azt a fullosságot fenntartsa. Érdekes módon, akinek elég az átlagosan ápolt nő, az talál magának olyat, akkor is, ha nem felsőbb kategóriás mérnökinfós fizetést hoz be.
2024. márc. 15. 10:58
 55/64 A kérdező kommentje:

54#

Hiába tagadsz belül te is tudod, hogy igaz..

2024. márc. 15. 11:22
 56/64 A kérdező kommentje:

55#

Te férfi vagy?

Ismerkedtél nőkkel mint férfi?

Én nagyon sokkal és van tapasztalatom bőven. Szerinted ha azokat a nőket megkérdeznénk akikkel nekem negatív tapasztalatom volt kapásból mind letagadná, hogy ő pénzéhes és a pénz miatt döntött így mert mindegyik egy erköltstelen aki csak a saját bőrét menti..

Pl volt olyan kolléganőm aki kövér volt, átlag alatti kinézet és ő elmondta nekem, hogy ő csak gazdag pasit akar mert ő csoró és ő nem fog leállni egy csoró pasival.

Erről még bizonyítékom is volt mert a fb chaten is leírta egyszer..

Gondolom erre is azt mondod, hogy nem igaz.. hiszen te nem voltál ott, nem hallottad ezt, nem ismered ezt a lányt ezért ez nem lehet igaz..

Öltöz be férfinak és próbálj meg úgy ismerkedi, hogy azt mondod, hogy nem vagy milliomos.

A kutyának nem fogsz kelleni.

Még mindig várom a választ arra a kérdésre, hogy hol vannak azok a férfiak akik olyan nőt akarnak választani aki nem tetszik nekik????

Mert ha,egy férfi olyan nőt akar aki tetszik neki akkor a nők felháborodnak és megy a mit képzelsz magadról, hogy merészelsz elvárásokat támasztani egy nő felé...

Ez a nők felfogása.

Tehát mi férfiak ne válasszunk nőt, hanem örüljünk, ha,egy rusnya, görbehátu primitív nő aki a kutyának sem kell szóba áll velünk és utána kezdjük el minden pénzünket rá költeni, hogy nőnek érezhesse magát. Legyünk cselédek, udvari bolondok, magunkat szorítsuk teljesen háttérbe, mert mi csak egy darab szar vagyunk és örüljünk, hogy van kire költenünk.

Gondolom szerintetek ez a normális.

Szerintem meg nem!!!

2024. márc. 15. 11:36
 57/64 anonim ***** válasza:
Szánalmas, amit itt lenyomsz. Igen, fontos a pénz, jó reggelt. Pont fosunk rá, hogy te mit gondolsz erről.
2024. márc. 15. 12:33
 58/64 A kérdező kommentje:

58#

"Pont fosunk rá, hogy te mit gondolsz erről"

Gondolom azért írtál ide mert nem érdekel 😉

2024. márc. 15. 14:25
 59/64 anonim ***** válasza:
Ja, szórakoztat a hisztid. :))
2024. márc. 15. 15:38
 60/64 anonim ***** válasza:

Együtt voltam egy szegény pasival 2 évig.

Egyszer sem hívott meg semmire , se egy kávé, se egy süti, semmi hidd el.

Még ezt is elfogadtam!!!!!

De nem akart összeköltözni mert szerinte nem jönnénk ki anyagilag .

Kénytelen voltam elhagyni mert nekem komoly kapcsolat kellett, nem összejárás heti kétszer.

Ráadásul másokkal ment kirándulni, wellnesezni , kocsikázni csak velem nem.

Nekem mindig azt mondta nincs pénze.

Aljas szarevő volt .

2024. márc. 15. 23:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!