Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért mondják, hogy ők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mondják, hogy ők nem pénzéhesek mikor ma is láttam olyan válaszokat más kérdés alatt, hogy a nő annak szül gyereket aki fent tudja tartani a csalàdot ès nem annak aki tetszik neki vagy akivel jó a szex?

Figyelt kérdés

Ez azt jelenti, hogy a pénz alapján választotok párt és döntitek el, hogy kinek szültök.

Miért kell ezt letagadni?

Miért nem vállaljátok fel, hogy igen mi érdekből választunk párt?

Ez alapján döntik el a nők, hogy kinek szülnek, de ugyanakkor meg azt szajkózzák, hogy ők nem pénzéhesek és végképp nem érdekek. Dehogynem!!!

Az előnyöket akarja, de felválalni már nem akarja, hogy ez a legfontosabb szempont neki.

Miért nem vállalják ezt fel a nők?

Miért nem játszanak nyilt lapokkal?

Tisztelet a kevés kivételnek!✌️

2024. márc. 8. 15:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:

[link]

Erről ez jut eszembe.

- Ha egy nő érdekből választ párt az nem azt jelenti, hogy érdekből választ párt.

- Ha egy nő anyagias az nem azt jelenti, hogy anyagias.

- Ha egy nő hisztizik az nem azt jelenti, hogy hisztizik.

- Ha egy nő megcsalja a párját az nem azt jelenti, hogy megcsalta a párját. Ez csak egy kis fellángolás volt.

Utolsó, egy könyvet tudnék írni csak arról ami velem és az ismerőseimmel történt.

Néha le szoktam írni pár sztorit amire pár nő úgy reagál, hogy ez biztos, hogy nem igaz.. Ez már jól mutatja a nők hozzáállását. Ők azt gondolják, hogy semmi sem lehet igaz ami negatív a női nemre nézve.

Én a való világban élek nem egy álom világban ahol azzal nyugtatom magamat, hogy tökéletes vagyok, szép vagyok, mindent jól csinálok, ha hazudtam akkor azt mondom magamnak hogy ez igazából nem is hazugság, ha megcsaltam valakit akkor azt mondom magamnak, hogy igazából ez nem is volt megcsalás..

Sok nőt ismerek aki magának is hazudik csak, hogy megnyugtassa magát.

Volt olyan nő aki megcsalta velem a férjét aztán nekem azt mondta miután lebukott, hogy ő nem csinált semmit és nem csalta meg a férjét.. érted nekem mondta akivel megcsalta..

Gondolom azt gondolod, hogy ez sem igaz és kitaláció.

Sajnos akikbe bele van kódolva a hazudozás meg a tagadás azokkal nem nagyon lehet mit kezdeni.

2024. márc. 14. 08:03
 32/64 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pénzéhes az aki elvárja a luxus nyaralásokat, luxus autót, mk táskát, 50 ezres farmert, méregdrága parfümöket.

Értelmes nő pedig az, aki nem szül olyannak, akivel nem telik rá. Ruha, pelenka, tápszer nagyon sokba kerül, ezt fel lehet mérni józan paraszti ésszel is.

Aki mondjuk nem tud kifizetni egy kávét vagy egy süteményt, tipikus felezgetős,azzal nem lehet gyereket vállalni. Én nem akarom megkeseríteni a születendő gyerekem életét is egy sóher incellel.

Sok pali el van tévedve, mert nincs is semmilyük, szegények, és ők rettegnek a legjobban hogy le lesznek húzva, ki lesznek használva.

De mégis mire? Ahhoz használhatónak kellene lenni elsősorban.

2024. márc. 14. 08:18
 33/64 anonim ***** válasza:
93%

És kérdező!

Miért van az hogy sok pasi csak a facát akarja beletenni a kapcsolatba?

Miből gondolják hogy az elég?

Enni is kell, számlákat fizetni, évente legalább egyszer nyaralni, van házimunka is.

Persze hogy nem egy sóher lusta bolond embernek szültem, akivel a felelősség kizárólag az enyém.

Akartam hogy ne éhezzen a gyerekem, legyen otthonunk .

Ez nem lehúzás, nem anyagiasság, hanem kőkemény ALAP!

2024. márc. 14. 08:27
 34/64 A kérdező kommentje:

"Értelmes nő pedig az, aki nem szül olyannak, akivel nem telik rá. Ruha, pelenka, tápszer nagyon sokba kerül, ezt fel lehet mérni józan paraszti ésszel is."

Akkor ezt minden nő vállalja fel és vállalja, ha emiatt elítélik.

Az előnyöket akarjátok, de felelősséget vállalni nem.

Számomra már az is pénzéhes aki azt nézi ismerkedésnél, hogy milye van a pasinak, milyen autója, lakása, tárgyai vannak és ez által hozza meg a döntést. Magyarul érdek.

Hmm Józsinak van egy szép háza kerttel, van két autója, ha nem lenne semmilye szóba sem állnék vele mert mint pasi annyira nem az esetem, de mivel látom, hogy oda van értem, a többi jelentkező meg csóró végülis el tudom képzelni, hogy Józsinak szülök gyereket..

Így gondolkoztok.. Mindig azt nézitek, hogy ti mivel vagy kivel jártok a legjobban azért mert ilyen téren nagyon önzőek vagytok. Nagyon sok nőt nem is érdekli a másik csak az, hogy megkapja amit akar.

Nehogy,azt mond, hogy ez sem igaz és nincsenek ilyen nők mert az már az ordas hazugság kategória.

2024. márc. 14. 08:30
 35/64 anonim ***** válasza:
Mert férfiak nincsenek ilyenek?
2024. márc. 14. 09:14
 36/64 anonim ***** válasza:
95%

Jajj mert a férfi nem azt nézi hogy:

Tudjon főzni a nő

Házias legyen

Jó alakja legyen

Szép arca

Jó munkája

Jó keresete

Lehessen vele villogni

Tehát a pasi leáll akármilyen nővel?

Ordas nagy hazugság lenne.

Most buktam el másfél milliót az előző kapcsolatomban, és én vagyok a nő.

Akkor ki is az érdek?????

Nem érdekel, én talpraálltam anyagilag, de 100% hogy soha többet csóró, mamahoteles, sóher , irigy pasi nem lesz már az életemben!

2024. márc. 14. 09:33
 37/64 A kérdező kommentje:

36#

Ès ez kizàrja, hogy nekem fèrfiként rengeteg negatív tapasztalatom volt a magyar pénzéhes nőkkel?

Értem amit mondasz, sajnálom ami tőrtént, de ez még nem zárja ki azt amit én írok.

2024. márc. 14. 09:59
 38/64 anonim ***** válasza:
91%

26-os vagyok és látom azóta is vergôdik a hülyegyerek, mint a pengősmalac. Szerintem hagyjàtok. Ő eldöntötte, hogy azért nincsen nője, mert mindegyikünk egy aranyasó érdek luxus qrva. Véletlenül sem az ő személyiségével, stílusával van a probléma. Véletlenül sem! Én csak sajnálom már a kérdezőt, mert ehelyett tölthetné értelmesebb dolgokkal is az idejét (esetleg pénzt kereshetne). Amíg nem változtat a személyiségén és a hozzáállásán addig egyetlen nő sem fog vele komolyan szóba állni.

Viszont nekem még mindig az a véleményem, hogy neki a fullos csajok kellenek, akik elég sokat költenek a külsejükre. Hiszen neki alul KELL választania - ez az elsődleges problémája. Nem tudja a varázs kukiját beletenni az Instás Fanniba, akit kb minden második csávó megdugna. Viszont neki csak a Juli maradt, aki talán kicsit duci, pattanásos, nem olyan fullos nő, mint az Instás Fanni. Így hát a Juli nem is kell, mert hát neki alul kell választania. Ő neki a Julinál sokkal jobb nő jár! Aki így àll hozzá a pàr kereséshez, az meg is érdemli.💁

2024. márc. 14. 10:15
 39/64 anonim ***** válasza:

Kérdező, még jó, hogy vannak normális pasik is, nemcsak olyan agresszív, nőgyűlölő barmok, mint te.

Istenem, ilyenkor még milliószor boldogabb vagyok, és hálásabb a fantasztikus Páromért!!!

2024. márc. 14. 11:05
 40/64 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, ezt nem felvállalni kellene, hanem ALAP, hogy csupasz seggre nem szülünk gyereket. Mintha ez olyan skarlát betű lenne... basszus, ez a normális. Nem az, hogy áll a f...om vkire / benedvesedik rá a bugyim, jól elvagyunk, akkor már fialjunk le. Persze, van olyan is, aki így csinálja, de az a fajta nő meg a kérdezőfajták finnyás f...ának nem jó, mert az nem elég tiptop csinike (hanem a facebookon adományért könyörgő lyukas fogú szőkec...ny).
2024. márc. 14. 13:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!