Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők miért mondják, hogy ők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért mondják, hogy ők nem pénzéhesek mikor ma is láttam olyan válaszokat más kérdés alatt, hogy a nő annak szül gyereket aki fent tudja tartani a csalàdot ès nem annak aki tetszik neki vagy akivel jó a szex?

Figyelt kérdés

Ez azt jelenti, hogy a pénz alapján választotok párt és döntitek el, hogy kinek szültök.

Miért kell ezt letagadni?

Miért nem vállaljátok fel, hogy igen mi érdekből választunk párt?

Ez alapján döntik el a nők, hogy kinek szülnek, de ugyanakkor meg azt szajkózzák, hogy ők nem pénzéhesek és végképp nem érdekek. Dehogynem!!!

Az előnyöket akarja, de felválalni már nem akarja, hogy ez a legfontosabb szempont neki.

Miért nem vállalják ezt fel a nők?

Miért nem játszanak nyilt lapokkal?

Tisztelet a kevés kivételnek!✌️

2024. márc. 8. 15:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
98%

10

Tegyük még hozzá, hogy ugyan a pénz önnmagában nem boldogít, az általa kínálkozó lehetőségek meg IGEN.

Nekem ez a pénz nem boldogít dolog olyan, mintha az egészségről mondanák ugyanezt. TERMÉSZETESEN az egészség önmagában nem boldogít, de azért rohadt szar dolog betegnek lenni, nem? Ugyanez a pénzzel.

2024. márc. 8. 17:06
 12/64 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, te összejönnél kisgyerekes anyával?
2024. márc. 8. 19:09
 13/64 anonim ***** válasza:
90%
Senki sem a nyomorba akar gyereket vállalni.
2024. márc. 8. 20:19
 14/64 anonim ***** válasza:
100%

Az nem pénzéhesség, hogy csupasz seggre nem szülök gyereket. Nem akarok én lenni az, aki koszosan bőg a Fókuszban, hogy nincs pelenkára pénz, miközben Purdé 2 egy üres kartondobozt rugdos, mert játékra sincs pénz, az áramot meg régen kikapcsolták. Ez nem pénzéhesség, ezt úgy hívják, hogy felelős gyerekszülés és gyereknevelés. Aki meg lefial annak, akiben annyi pozitívum van, hogy jól tud dugni meg jó a külseje... az egy retek. Keressék akkor egymást, probléma megoldva. Csak szegény gyereket sajnálom... azok akkor kapnak észbe, amikor a gyerek sírva jön haza a suliból, hogy a Katinak miért ennyivel jobb, és hogy cikizik a gyerekek, amiért már 6. hónapja nem tudja befizetni az osztálypénzt.

Ettől függetlenül pénzéhes nem vagyok, mert 1) eltartom magamat megfelelő életszínvonalon, szóval nekem párkapcsolatra csak annyi kell, hogy a párom ne húzzon le a béka popója alá (ergo nekem még olyan is megfelel, aki nálam kevesebbet keres), 2) bőven nemcsak a pénz számít nekem, amikor párt keresek, sőt... a vonzalom és a számomra szimpatikus személyiség ugyanolyan fontos (szóval nem, nemcsak a vonzó jó fej csóró meg a tehetős unalmas ronda létezik :D)...

meg van a 3. opció is, ha vki csórón kinézte magának a felsővezető nőt... apuka marad otthon a gyerekkel. Csak akkor érdekes módon a sok kedves-rendes, a nőt baromira tisztelő férfi visszakozik, hogy nem, a gyereknek anyu mellett a helye, meg mi lesz, ha a Józsi haverja megtudja, és kiröhögi...

2024. márc. 10. 10:21
 15/64 A kérdező kommentje:

[link]

www.napiszar.com

Sorra buknak le a nők..

Puncival akarnak érvényesülni aztán jön a tagadás..

2024. márc. 11. 09:12
 16/64 A kérdező kommentje:

12#

Jöttem már össze kisgyerekes anyával többel is és velük volt a legjobb a szex.

De ott is elő jött az anyagias követelőzés egy idő után..

2024. márc. 11. 09:15
 17/64 A kérdező kommentje:

13#

Semmi gond akkor vállald fel, hogy érdek vagy.

2024. márc. 11. 09:15
 18/64 A kérdező kommentje:

14#

Pont, hogy te sarkídod ki az egészet.

Mondjuk van egy pasi tetszik, szimpatikus 250.000-300.000ft keres ha bele gebed is, mert hiába írják itt, hogy,ez ló túró nagyon sokan ennyit keresnek.

Nem mindenki ügyvéd és nem mindenkit nyomtak be a szülei ismerőshöz..

Erről a rétegről beszélj mert ez a réteg férfiban le van nézve és kb az van a fejéhez vágva, hogy mit akarsz ennyi ménzzel húzd le magadat a wc-n mert egy nulla vagy..

2024. márc. 11. 09:22
 19/64 anonim ***** válasza:
91%
18: rohadtul nincs lenézve, rengeteg ilyen keresetű férfiismerősöm van kapcsolatban. Csak ált. az a helyzet, hogy ezek közül a szerencsétlenek hajlamosak magukon fölül lőni, náluk vagy sokkal szebb vagy gazdagabb nőket kinézni maguknak, vagy más okból nem sikeresek (pl. személyiség miatt - utóbbi esetben, nyilván pénzzel lehet kompenzálni.
2024. márc. 11. 09:29
 20/64 A kérdező kommentje:

18#

"náluk vagy sokkal szebb vagy gazdagabb nőket kinézni maguknak, vagy más okból nem sikeresek"

Minden nő sokkal szebbnek tárja magát a pasiknál. Ma már egy átlagos kinézetű nő is arra tette fel az életét, hogy találjon egy gazdag pasit aki mellett könnyű élete lehet.

A nők lőnek sokkal feljebb!!!!

A átlagos nő is jóképű, gazdag pasit akar nulla önkritikával!!!

2024. márc. 11. 11:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!