Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, ha konfliktus van köztünk én be tudom ismerni a hibámat és bocsánatot tudok kérni, de barátnőm mindig kimagyarázza magát és akkor is rámkeni ha abban tényleg nem vagyok vétkes?
#6-8
Írtam privátot, nézd meg kérlek
Soha,de soha nem értettem meg, hogy azok ez emberek,akik lefekszenek valakivel,vagy együtt élnek...nos ezek miért panaszkodnak nyilvánosan?
Ha nem tetszik valami,sorozatban ,akkor pontot teszek rá.
Volt egy ilyen nárcisztikus az életemben,a sok vádja ellenére érdekes módon ő csalt meg,de nagyon durván.
Mikor kimondtam,hogy akkor ennyi,vége, összeomlott és könyörgött.Nem volt vissza,pedig tizennyolc alkalommal kérte. Jól jártam, nyugodt az életem. Tudva azt,hogy akivel megcsalt,majd összejött, annak is pokollá tette az életét. Most a harmadik párja van, akivel megkapta,amit érdemelt. Minden percéről el van számoltatva,költéseiről,telefonálni és barátnőkkel találkozni nem lehet. Otthon kell a férfit kiszolgálni és ennyi.
Egy pillanatig nem tudom sajnálni, magának generálta.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!