Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud választani?
Sziasztok! A párommal öt éve vagyunk együtt. Egy hónapja elkezdett beszélgetni egy velünk egy koru lánnyal és azt hittem csak barátok. Aztán találkoztak. A párom elmondása szerint nem történt semmi, de múltkor (egy gépet használunk) játszottam és ki akartam lépni a discordjából, hogy az enyémet tudjam használni. Ekkor kapott egy üzenetet a lánytól, ami nem más volt, mint egy kép. Én persze megnéztem (tudom, nagyon szemét dolog, de kíváncsi voltam) és elküldött egy teljes testes képet neki. Aztán ahogy olvastam az üzeneteket még becenevet is adtak egymásnak. A lány Cuki<3, a párom pedig Törpi<3 néven volt. Leültem vele beszélni erről és az lett a vége, hogy azt mondta, ő nem tudna csak a barátja lenni a lánynak. Adtam neki egy ultimátumot, hogy vagy befejezi ezt a hülyeséget a lánnyal, vagy elhagyom. Erre azt mondta, hogy ez nem így megy. Mi ennyire nehéz abban, hogy eldöntsd kit szeretnél? Teszem hozzá kaptam, hogy így szeretlek úgy szeretlek, de ez baromság. Szerintetek? Kíváncsi lennék mások véleményére. Előre is köszönöm!
23L
#11 ja a megcsalás neki tabu: mármint hogy te kúrj félre, de neki meg szabad...
Bocs, de nem igazán értelek. Egyértelműen kijelentette esze ágában sincs megszakítani a kapcsolatot a csajszival, még azon az áron SEM hogy te faképnél hagyod - szóval másodhegedűs vagy érzelmileg nála. Lehet a felhők felett repültél eddig, de ideje lesz visszatérned a valóság talajára.
#13 ne emészd magad ezen, nem a te hibád, produkál néha ilyet az élet. Inkább annak örülj, hogy ez most bukott ki és nem a gyűrű felhúzása, meg két közös gyerek után.
Mindent tuti nem beszéltetek meg, ha közben félrekacsintgatott... a pasid nem volt veled őszinte, csak játszotta a nagy trubadúrt de még idejekorán bebukott, hogy meghozd a helyes döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!