Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet azzal kezdeni ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni ha a nőnek nincs kedve a szexhez? 23N

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon stresszes vagyok, sokat dolgozok, sokat tanulok, így csak este vagyok otthon, és akkor sem az jut eszembe hogy szexeljünk. Most tartok ott hogy már 2 hónapja nem érzem rá az igényt, és az se hozza meg ha heti vagy 2 heti 1x eljátszom. Aki benne volt ebben a helyzetben az mivel tudta meghozni a kedvét hozzá?
2024. márc. 4. 13:47
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
95%
Baromi jó házasság lesz már látom...
2024. márc. 4. 15:46
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem szedsz véletlen fogamzásgátlót?

Nekem nagyon hazavágta a libidómat, meg kicsit depis is lettem tőle. Letettem, és a probléma megoldódott pár héten belül.

2024. márc. 4. 15:48
 23/33 A kérdező kommentje:
De szedek, viszont másfajta védekezési mód nem jöhet szóba nálunk :(
2024. márc. 4. 15:58
 24/33 anonim ***** válasza:
37%
Nyugi, ez ugyanúgy szerelem. Valamiért a többség a szerelmet abszolútnak tekinti, talán a mesék vagy filmek miatt. Te tudod, mit érzel.
2024. márc. 4. 16:35
 25/33 anonim ***** válasza:
Simán lehet a tabi a ludas, nekem is ugyanez volt amíg szedtem. Úgyhogy ha más nem jöhet szóba az kínos.
2024. márc. 4. 16:44
 26/33 anonim ***** válasza:
6%
Csóri fiú... Tönkre teszed őt.
2024. márc. 4. 16:44
 27/33 anonim ***** válasza:
68%
Miért nem védekezhettek másképp??? Csak azt ne mondd, hogy a pasid nem hajlandó...
2024. márc. 4. 17:06
 28/33 A kérdező kommentje:
Ha óvszerrel csináljuk akkor én sem érzek semmit és ő sem (nincs olyan nagy mérete)
2024. márc. 4. 17:40
 29/33 anonim ***** válasza:
Másik tabi? Fogamzásgátló okozhat ilyet simán...
2024. márc. 4. 19:10
 30/33 anonim ***** válasza:

Ne készüljetek házasodni nulla szexuális élet mellett, ezt komolyan mondom.

Vagy dolgozzatok a problémán, vagy hagyd el.

Te nem szereted őt, max mint lakótársat.

2024. márc. 5. 20:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!