Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmenthető a szexuális életünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthető a szexuális életünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnap kiirtam egy kerdest a szexualitas kategoriaba, ami arrol szolt, hogy a baratommal nem nagyon szexelunk egy ideje, legfeljebb havi 1x, pedig annyira nem vagyunk egyutt regota, es hogy en ezt nagyon rosszul viselem mar.

Nos vegul is tegnap a kerdes kiirasa utan ujra elbeszelgettunk (mar nem eloszor), es azt mondta, hogy o mindig a kedvemben akar jarni, viszont en magamtol soha nem kozeledek fele (ez igaz, viszont ez mar a lecsokkent szexualis elet eremenye, meg amugy is kellemetlennek tartanam, hogy a legtobb esetben ezek szerint nekem kene kezdemenyeznem - azt a havi egyet o szokta)

Meg felhozta azt is, hogy en magamtol sose bujok meg puszilgatom, es hogy ot ez zavarja. Viszont amikor tok joban vagyunk es nincs semmi veszekedes, akkor is szokszor nincs semmi, siman eltelik a hetvege szex nelkul, pedig lenne ra ido :s

van mindenfele program, mozi seta cukraszda, stb, de ez a resze valahogy megromlott.

Volt egy bizonyos stresszes idoszaka, akkor tavolodtunk igy el, (legalabbis akkor kezdodott ez a problema) es hiaba van vege annak az idoszaknak, a dolognak ez a resze igy maradt. En is ebben az idoszakban kezdtem maskepp viselkedni, hogy ne legyen olyan rossz, hogy mennyire nincs koztunk semmi. Viszont mivel ennek az idoszaknak vege, a problema megis igy maradt, igy meg en mar arra gondolok, hogy igazabol velem volt baja, es nem is az a stresszes idoszak volt gond.

Tenyleg egyre kevesebbet szeretgetem az utobbi idoben, de azert, mert tudat alatt mar eltavolodtam tole a szexhiany miatt.

Szerintetek ha en is megprobalok valtoztatni, es kozeledek fele, változat ez a dolog? Vagy ez csak az urugy? Nem szeretnek igy maradni de mar sokszor azt erzem ez nem lesz jobb, es csak nem meri megmondani hogy nem kivan/sajat maganak jobb :(

2024. márc. 4. 10:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%
#9 vagy csak nem ér annyit a szex. Nem alapja valakinél egy kapcsolatnak. Nálam se. Főleg az exem után. Rühelltem a szexet. Ennyi.
2024. márc. 4. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
71%

Leírod te magad, hogy ő mi várna, és te azt nem adod meg. Csak el kéne olvasnod, amit leírtál.

Egyértelmű, hogy mit vár tőled, és egyértelmű, hogy nem adod meg neki.

Nem illetek össze, de talán a havi egy jó minőségű szexszel befigyel egy gyerek, és akkor lesz csak igazán komoly a dolog.

2024. márc. 4. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

9-es vagyok.

Az ilyen emberek aszexuálisak, ami nem probléma. Jelzem. Akkor van baj, ha a partner nem az és szenved a kapcsolatban, mert a másiknak nincsen igénye rá. Ez sem baj. Csak akkor két ilyen ember ne rabolja egymás idejét és keressenek olyan partnert, akivel szexuálisan egyeznek. Egyébként a kérdés alatti válaszokban pont, hogy azt lehet olvasni, hogy igen is fontos nekik a szex (masztiznak inkább, elfogadták, szenvednek), csak inkább megelégednek, mert nehogy egyedül maradjanak már. Igen, ez nagyon nagy baj. Ha te lemondasz valamiről amit szeretnél vagy belemész olyanba amit nem szeretnél, az hosszú távon nem fog boldoggá tenni. Tönkremegy a kapcsolat és sajnos te is. Ér ez ennyit? Kinek mi. Nekem nem.

Egyébként érdemes lenne felkeresned egy szexológust, aki segít. Egy ideig én is úgy voltam ahogyan te. Engem az exem többször megerőszakolt a kapcsolatunk alatt (7 év). Utáltam a szexet, utáltam a testemet, évekig képtelen voltam a hagyományos szexre. Vaginizmus alakult ki nálam. Kívántam, de képtelen voltam arra, hogy a behatolás ne fájjon annyira, hogy a falat kaparjam. Én nem kértem szakmai segítséget (már nagyon bánom amúgy, mert kellett volna), viszont a férjem olyan 1-2 év alatt oldotta bennem a gátat rengeteg türelemmel és sokszor a szex nem arról szólt, hogy neki jó legyen, hanem az, hogy én tanuljam meg élvezni. Ma már alappillére a házasságunknak a szex és bár a traumákat sosem fogom teljesen elfelejteni, de nem gátolja az életemet semmilyen téren sem. Viszont, ha aszexuális vagy, azzal nincsen semmi baj, azonban, ha az exed előtt szeretted a szexet, akár nagy étvágyad volt, akkor tényleg kell segítséget kérni. Nem szégyen. Én szégyelltem anno a férjem előtt ezt az egészet és rájöttem, hogy abszolút hülyeség volt. Ez nem a te szégyened, hanem az exedé, aki tönkretett téged.

2024. márc. 4. 13:05
 14/19 anonim ***** válasza:
77%
Én nekem úgy jön le, hogy hiányolja, hogy szeretgesd, puszilgasd, hogy te légy a kezdeményező fél a szexben, mert mindig ő szokott és te egyáltalán nem babusgatod. Nekem se esne jól.
2024. márc. 4. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:
66%

13-as

Miért lenne aszex attól valaki, hogy nem szexel minden nap? Azt ugye tudod, hogy nincs olyan, hogy normális mennyiség meg normális libido? Embertől és kapcsolattól is függ. Az aszex nem azt jelenti, hogy ritkán kívánja a szexet.

2024. márc. 4. 13:14
 16/19 anonim ***** válasza:
13-as én se értem, hogy ezt miből szűrte le.
2024. márc. 4. 13:15
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
15-ös. Egyáltalán nem írtam olyat, hogy aki nem szexel minden nap az aszexuális lenne. A kérdező esetében havi rendszerességgel van egy-két együttlét. Akinek ez az igénye az szerintem aszexuális. Kérlek, ne fogarsd ki a szavaimat!
2024. márc. 4. 13:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
De az a szexualitás akkor sem az, ha valaki havonta egyszer kétszer szexel. Továbbra sem az ez, amit mondasz.
2024. márc. 4. 13:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mit nem értesz. Megmondta magyarul, hogy neki az kéne hogy te is kezdeményezz szexet és gyengédséget. A leírás alapján ebből a szempontból te most semmit nem raksz bele a kapcsolatba. Azért a kicsi szexért is ő dolgozik meg, nem te. Ha neked kevés, akkor mi akadályoz meg benne hogy te is kezdeményezz? Pláne ha világosan mondta is hogy ő erre vágyik. Ennél egyértelműbb nehezen lehetne.
2024. márc. 4. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!