Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ölelget folyamatosan a barátnőm?
Zavarni nem zavar, épp ellenkezőleg, de eddig nem volt ilyen, az elmúlt pár napban kezdődött. Otthon folyamatosan bújik hozzám, ölelget, nem akar egyedül lenni egy pillanatra sem. Konkrétan a mosdón kívül minden percben velem akar lenni otthon. Zuhanyozzunk együtt MINDIG, ne vigyem az ágyba a reggelit neki, hanem kijön velem a konyhába, ölelget, amíg fő a bármi is, meg ilyenek. Konkrétan rám van tapadva, mint egy matrica.
Tényleg nem baj, de nem értem mi ez a váltás.
Jó perspektíva nagyon.
Egy haverommal ilyen volt a barátnője,két év után szinte kirúgta az életéből,mert fojtogatta a csaj léte is.
#3 Nem hiszem, hogy bármelyik eset fennállna.
#4 Kérdeztem, de azt mondta, hogy csak úgy random jött neki ez.
#7 Két és fél éve vagyunk együtt, ebből két éve együtt is élünk. Nem hiszem, hogy félt volna tőlem.
Egyébként eddig is elég sokat voltunk összebújva, sokat ölelgettem, de nem voltunk minden pillanatban kvázi egymáshoz ragadva. Jelenleg konkrétan nem tudok kimenni konyhába egy popcornt pattogtatni az esti filmezéshez, hogy ne jöjjön utánam ölelgessen hátulról végig. Eddig megvárta azt a három-négy percet a szobában és csak a film alatt bújt hozzám.
Szerintem kérdezd meg tőle, az a legtisztább. Asszertíven mondd, hogy észrevetted X ideje és nem baj, csak kíváncsiságból érdekelne, hogy van-e különösebb oka?
Én arra tippelnék, hogy szeretethiányos és így akarja visszakapni a szeretetet, hogy ő ad. De ez csak egy tipp. Örülj a dolognak, az én barátnőm egyáltalán nem ölelkezős és nagyon hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!