Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell igazinak tűnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell igazinak tűnő fake instát csinálni?

Figyelt kérdés

Ne menjünk bele abba, hogy miért kell. Bár ne kellene...

Légy szíves segítsetek nekem.

Köszönöm

2024. febr. 27. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha már tudsz mindent felesleges a kamu profil. Hetekbe/ hónapokba tarthat megcsinálni úgy, hogy ne fogjon a másik gyanút és még úgy sem biztos a siker. Én már csináltam, pedig én is tudtam, hogy megcsal mégis látni akartam a saját szememmel mit művel más nőkkel. Szörnyű volt. Amúgy sem vagy mist túl jól lelkileg, ne kínozd magad jobban. Sajnálom, hogy így alakult. De hidd el jobb lesz nektek nélküle. Ilyen emberre nincs szüksége se neked sem a gyerkőcnek.
2024. febr. 27. 22:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Köszönöm mindenkinek.
2024. febr. 27. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!