Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármi történik, amit a párom nem tud irányítani, elkezdi magát hergelni, üvölt, és a végén oda jut, hogy miattam történnek ezek az önmagából való kifordulások?
Ezt még elolvasni is rémes volt, nem tudom milyen lehet egy ilyen párkapcsolatban élni napi szinten.
"A munkáját utálja!"
Ez valószínűleg megalapozza az egész személyiségét és rajtad veri el az ott ért sikertelenség/stressz. Ez persze nem mentség arra amit csinál, mert az szinte a gusztustalanság határa, hogy szándékosan próbál alázni és rombolni téged is.
Igazából ő kb ott tarthat, hogy depressziós és szarnak érzi a világot, de jobb a lelkének, ha valakibe bele tud rúgni egyet. Neki pszichológusra lenne szüksége, neked pedig önbizalomra, hogy ki tudj lépni ebből a mérgező párkapcsolatnak nem nevezhető valamiből.
Alig birtam végig olvasni. Én megőrülnék, és te is meg fogsz. Csak a gyerekek miatt nem érdemes ebbe benne maradnod, nekik sem jó. Eltudnál menni albérletbe? Vagy ha közös a ház, akkor eladni, és a feléből venni egy akármilyen kicsit is, csak ne ez a diliház legyen.
Persze először próbálj vele beszélni hogy ez mennyire nem jó így, és ha nem használ, akkor kezdj tervezni, szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!