Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar orvoshoz menni, szakítsak?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt egy 50 feletti férfival. Az egészségét nagyon elhanyagolja, a tünetei alapján cukorbeteg lehet: 2-3 óránként eszik, mert éhes, állandóan álmos, (a munkahelyén is gyakran elalszik kis időre, munka után egyből lefekszik 3 órákra, hétvégén reggeli után negyed órával visszafekszik délután egyig aludni, eszik, majd du 2 felé megint megy aludni este 5-6-ig, sok vizet iszik, éjjel 3-4-szer felkel pisilni, és gyakran ingerült, súlyos pitencia gondok) Mondtam, kértem menjen el egy vérvételre, de nem hajlandó, mert nem érdekli mi van vele. Egyrészt önzőnek tartom (hogy rám nem gondol) másrészt önmaga felé igénytelennek gondolom. Szakítsak amiatt, hogy így áll hozzà ehhez a dologhoz?
Kérdező, nem tudom ki vagy te, de rettenetesen idegesítő nő vagy.
2024. febr. 27. 11:34
42/63 A kérdező kommentje:
Minden bizonnyal az vagyok.
2024. febr. 27. 11:37
43/63 anonim válasza:
Túl van ez a kêrdês csámcsogva, a hölgy majd eldönti mit tegyen.
2024. febr. 27. 11:38
44/63 anonim válasza:
Én se tudnám, hogy mit csináljak:
Összejöttem egy mufurc, ingerült férfivel aki csak zabál és alszik, kielégíteni nem tud, orvoshoz nem megy, gyakorlatilag nulla társ, nulla szerető. Vajon mit tegyek?
Tényleg kérdező, legalább úgy néz ki, mint George Clooney és jó gazdag, vagy inkább amolyan tipikus pocakos 50-es?
2024. febr. 27. 12:00
45/63 A kérdező kommentje:
44-es remekül minősítetted önmagad.
2024. febr. 27. 12:36
46/63 anonim válasza:
Te minősíted önmagad a választásoddal és a rinyáddal. :)
2024. febr. 27. 13:07
47/63 A kérdező kommentje:
Rinyálás... pont hogy intelligens módon, reálisan nyilvánulok meg. Erről ennyit, de ha még továbbra is szeretnél kötekedni, nyugodtan tedd meg, azzal megint saját magad minősited, ráadásul észre sem veszed, helyette azt gondolod: na most jól megmondtam a kerdezőnek. Tipikus troll vagy, de sebaj.
2024. febr. 27. 13:35
48/63 anonim válasza:
Inkább te vagy a troll, mert akarom elhinni, hogy létezik, hogy valaki ne lássa a fától az erdőt.
Mesélj, minek jössz össze egy tizenévekkel idősebb fazonnal normál libidójú, szerinted intelligens 40 éves nőként, és miért nem szakítasz, amikor kiderül, hogy full igénytelen, elviselhetetlen?
Bocs, nem a valamire való, normál önbecsülésű nők ismérve ez.
Ja, és nem egyedül én vagyok ezen a véleményen, többen mondjuk neked ugyanezt.
Nem tudom, milyen választ vártál.
2024. febr. 27. 13:44
49/63 A kérdező kommentje:
Az önbesülésemmel akkor volna gond, ha eszembe sem jutna hogy szakítsak. Nem gondolod?
2024. febr. 27. 14:30
50/63 anonim válasza:
Nem, nem gondolom.
Normál önbecsülésű nő vagy le sem állna ilyennel, vagy az első, vagy legkésőbb második ilyen húzás után lelépne.
Jó nő pedig bármikor leakaszt ennél jobbat minden ujjára 40 évesen is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!