Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnátok ha a parotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a parotok, ferjetek facaben elmentett olyan Reels- videók vannak ahol "tevepatás", nagymellű, kerekseggű nők mutogatják magukat?

Figyelt kérdés

Nem teszem hozzá nekünk milyen a kapcsolatunk, mennyit szexelünk, mióta vagyunk együtt.

Csak ennyi egy szimpla kérdés. Maga a tény.

2024. febr. 24. 09:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ennek a "kapcsolanak" gatya... Mi 10 év után ugyanannyit szexeltünk mint az elején. Ez már jobb nem lesz...
2024. febr. 24. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem azzal önmagában még nincs gond, ha valaki kapcsolatban diszkréten néha megnéz ilyen tartalmakat, mert segíthet is felébreszteni a libidót, amikor az ember bekeszürkül a mindennapi mókuskerékbe. Amúgy fura, hogy nekem távkapcsolatban volt olyan is, hogy azon kaptam magam, hogy a páromhoz hasonló nőket nézegetek (testalkatra és arcra is közkedvelt típusba tartozik, ezért nem is kellett keresgélni).

A gond ott kezdődik, amikor ez már a szexuális élet rovására megy és a kedvelt típus nagyon különbözik az aktuális pártól. Pl. valaki kizárólag olyan videókat néz, amiben hatalmas mellű nők vannak, miközben az aktuális párja teljesen lapos. Vagy vékony, kockahasú instacicák vs. duci pár.

Valami azt súgja, hogy te nem nagymellű, kereks.ggű nő vagy, miközben nyilvánvaló, hogy neki ez a zsánere... Hidd el, rengeteg férfi (és nő) él ilyen dilemmában, hogy az igények és lehetőségek két külön világot alkotnak. Az viszont már egyénfüggő, hogy ki mekkora kompromisszumit vállal be.

Minimális mindenképp kell, mert az említett netes csajok sem így néznek ki a valóságban (filterek, kameraszög stb.). Még a közepes kompromisszum is működhet (pl. átlagos mell, de kerek popó), mert akkor is megtalálhatja a szépet az ember a párjában. De amikor nyilvánvaló, hogy valaki csak azért van együtt a párjával, hogy "legyen már végre valaki", akkor először csak a (csukott szemű/sötétben) szex fog ritkulni és ellaposodni, később viszont a kapcsolat egyéb részein is jönnek a problémák, indul az érzelmi elhanyagolás, zsörtölődés, kikaccsintgatás...

Szóval önmagában a netes "tartalom" nézése/ önkielégítés még nem gond, viszont jelezheti azt is, hogy baj van, pláne ha a kapcsolat rovására megy. Ilyenkor javasolt megbeszélni a dolgokat.

2024. febr. 24. 13:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Huh ha nem a férjed tedd ki főleg, hogy kipróbáltál egy csomó dolgot és két éve fennáll a helyzet. Semmi értelme vele maradnod ha neki többet ér a f@szverés más nőkre mint rád, vagy a veled való szexelés.
2024. febr. 24. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyrészt életemben nem láttam még a férjem FB feedjet, pláne nem az elmentett Reels videóit. Másrészt nagyon csodálkoznék, ismerem az ízlését, nem ilyen proli. :D De ha mégis, örülnék, hogy ilyen "bűne" van, nem mondjuk hetente többször részegen megver vagy a munka mellett rámhagyja a háztartást teljesen (mondjuk akkor nyilván nem lenne a férjem).
2024. febr. 24. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es vagyok: közben látom mit írtál még kiegészítésképpen (nem értem miért nem lehet beleírni a részleteket a kérdésbe, hogy "nem írok részleteket", ha aztán MÉGIS benyögöd). Nem a reels videók a probléma nálatok, nyilvánvalóan, ő már nem igényli a szexet olyan gyakran, mint te. Hogy ennek mi az oka, azt nektek kell megbeszélnetek, nem gondolom, hogy azért, mert heti többször arra veri, illetve azért veri inkább arra mint hogy veled szexeljen, mert valami más a probléma. Általában fordított a felállás, de simán lehet, hogy ugyanaz a probléma neki férfiként, mint hasonló szituban a nőknek szokott lenni, ti. hogy úgy érzik egy idő után, csak _arra_ kellenek, és elszáll a vágy. De az is lehet, hogy úgy ánblokk a kapcsolat fulladt be/ki, ezt viszont neked kell tudnod. A szex normálisan csak az egyik (igaz fontos, de mégiscsak egy a sok közül) összetevője egy kapcsolatnak.
2024. febr. 24. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!