Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akarja, hogy az exe megtudja, hogy mi együtt vagyunk, emiatt nem mutat be a barátainak. Ezt szerintetek rendben van így?
Figyelt kérdés
A barátommal 3-4 hónapja vagyunk együtt. Én 34 vagyok, ő 41. Amikor elkezdtünk randizni, akkor az ex-barátnőjével még együtt voltak és bár már eléggé kihűlt a kapcsolatuk, tulajdonképpen miattam szakítottak. A csajnak persze azt nem mondta, hogy más is van a képben, csak hogy már egy ideje nem érzi jól magát a kapcsolatban. Ez november elején volt. Most a hétvégén a szülinapja alkalmából találkozik a barátaival, de engem nem akar vinni, mert fél, hogy valaki elmondja a volt barátnőjének, hogy már mással jár. Szerinte még nem telt el elég idő. Nekem nagyon rosszul esik, hogy rejteget, ráadásul nem értem, miért kell hazudni az exének. Lehet, hogy ő is könnyebben tovább lépne, ha tudná az igazat. Vagy szerintetek türelmesebbnek kellene lennem?2024. febr. 16. 20:05
11/11 anonim válasza:
Amikor olvastam a kiírást és meglattam az életkorotokat, finoman szólva is elborzadtam. Ez egy 16 éves fiú viselkedése, nem egy felnőtt, 40 éves férfié.
Nem értem, hogy felnőtt emberek, akik elvileg tapasztaltabbak, mint a fiatalok, honnan képesek összekukázni maguk mellé ilyen alakokat.
Szerinted milyen jövőd lesz egy ilyen emberrel?
Teljesen egyértelmű, hogy búfelejtő vagy és hogy össze jár a másik csajjal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!