Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy 12 Éves lány vagyok hatodikos. És Szerelmes egy 13-14 Éves fiúba. Ő nyolcadikos. XOXDÉs bizonytalan is vagyok mert néha rám-rám mosolyog! Szerintetek érez valamit irántam? és sajnos nem vagyok vele beszélő viszonyba. Mert nem merek. XDXD
Hiába XD-zel nem is érted a poént...Nem vagy vele beszélő viszonyban, akkor szerinted mit érezhet irántad? MAX azt, hogy tetszel neki, de akkor már sokat mondtam.
Az meg mi, hogy nem is ismered, de üzengetsz a haverjaival?:|
Ha ennyire tetszik, menj oda hozzá, aztán hívd el fagyizni.
jaaaj majd pont benned,egy 12 évesben fogja kereni a boldogságot a 14 éves fiú,mi?nah haggyál máá xD sztem is ink tanulj 12 évesen,ne qrvulj...van is egy ilyen sztorim:egyik osztálytársam 11 évesen elvesztette egy akkor 16 éves fiútól a szüzességét,mert egy büdös lotyó és azt hiszi attól lesz menő meg minden hogy megy oda kurvulni a nyolcadikos fiúkhoz meg hogy 18-20 éves barátnőcskéi vannak...ráadásul olyanokat terjeszt magáról hogy ő már nyelvesezett csajjal...-.-" hát sztemte ne akarj ilyen lenni...szállj le szépen a 14 évesekről és inkább keress egy veled egy korú fiút...lelehet am pontozni csak a véleményemet mondtam el ;)
13(szintén 6.-os:PP)L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!