Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én egy 12 Éves lány vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anett4 kérdése:

Én egy 12 Éves lány vagyok hatodikos. És Szerelmes egy 13-14 Éves fiúba. Ő nyolcadikos. XOXDÉs bizonytalan is vagyok mert néha rám-rám mosolyog! Szerintetek érez valamit irántam? és sajnos nem vagyok vele beszélő viszonyba. Mert nem merek. XDXD

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 18:16
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Hiába XD-zel nem is érted a poént...Nem vagy vele beszélő viszonyban, akkor szerinted mit érezhet irántad? MAX azt, hogy tetszel neki, de akkor már sokat mondtam.

Az meg mi, hogy nem is ismered, de üzengetsz a haverjaival?:|

Ha ennyire tetszik, menj oda hozzá, aztán hívd el fagyizni.

2010. okt. 24. 18:43
 12/15 anonim ***** válasza:
12 évesen tanuljál ne üzengessél.
2010. okt. 24. 19:06
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem ne foglalkozz vele. 12 évesen ne akarjál már egy hülye kis qrvává válni. tanuljál 6.osan ne pedig ilyeneken agyalj. ha meg tényleg annyira tetszel neki akkor majd beszélni fog veled. ne nyomulj rá mert azzal csak magadat fogod lealacsonyítani ha őt nem érdekled és te meg hoppon maradsz
2010. okt. 24. 22:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Ok lehet h igazatok van...de az ilyen véleményekből elég enyi..köszi
2010. okt. 25. 18:40
 15/15 Izééékeh11 ***** válasza:
29%

jaaaj majd pont benned,egy 12 évesben fogja kereni a boldogságot a 14 éves fiú,mi?nah haggyál máá xD sztem is ink tanulj 12 évesen,ne qrvulj...van is egy ilyen sztorim:egyik osztálytársam 11 évesen elvesztette egy akkor 16 éves fiútól a szüzességét,mert egy büdös lotyó és azt hiszi attól lesz menő meg minden hogy megy oda kurvulni a nyolcadikos fiúkhoz meg hogy 18-20 éves barátnőcskéi vannak...ráadásul olyanokat terjeszt magáról hogy ő már nyelvesezett csajjal...-.-" hát sztemte ne akarj ilyen lenni...szállj le szépen a 14 évesekről és inkább keress egy veled egy korú fiút...lelehet am pontozni csak a véleményemet mondtam el ;)

13(szintén 6.-os:PP)L

2011. febr. 25. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!