Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak ilyen esetben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak ilyen esetben a barátommal?

Figyelt kérdés
Kitaláltam egy programot hétvégére, de ő lemondta azzal, hogy a hobbiját fogja űzni, azért nem is fog velem együtt aludni sem. Hétvégente találkozunk csak, és így sem nagyon megyünk sehova. Kezdem unni ezt a kapcsolatot.
2024. febr. 16. 12:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező: szerintem fordulj pszichológushoz. Egyertelmu nekem a kerdesgeltevesedbol, hogy felthetoleg magadhoz akarod lancolni a parod. Uljetek le, beszeljetek meg
2024. febr. 16. 16:39
 12/18 anonim ***** válasza:
66%

11: Bolond vagy, ne haragudj!

Ha csak hétvégenként tudtam találkozni párommal vagy akkor volt nálam, azáltal úgy alakítottam a saját dolgaimat és a programokat.

Egyértelmű, hogy ez a pali letojja! Őt is le kell tojni innentől!

35/F

2024. febr. 16. 17:00
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Szakítani sem kell, mivel ez nem párkapcsolat. Csinálj te is programot magadnak és annyit foglalkozz a csávóval amennyit ő veled (semmit).
2024. febr. 16. 18:19
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
12) nem, ez a nõ magahoz akarja lancolni a parjat. Es ha bem ugy alakul ahogy o szeretne, mar szakit? Szerintem nem normalis ez a lany, forduljon terapeutahoz
2024. febr. 16. 18:41
 15/18 anonim ***** válasza:
20%
Sztem te fordulj orvoshoz.
2024. febr. 16. 18:49
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Vagy nem érdekled, vagy ennyire mások az igényeitek. En se tartom ezt így kapcsolatnak, keress olyat, aki neked is elegendő időt szeretne és tud is veled tölteni.
2024. febr. 17. 04:59
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
Ebben nincs semmi láncolás és pont pasiként mondom. *Szemforgatás*
2024. febr. 17. 08:50
 18/18 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem kapcsolat. A kapcsolat az, amikor elhív téged is hobbizni vagy a haverjaival lógni.
2024. febr. 17. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!