Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak ilyen esetben a barátommal?
Figyelt kérdés
Kitaláltam egy programot hétvégére, de ő lemondta azzal, hogy a hobbiját fogja űzni, azért nem is fog velem együtt aludni sem. Hétvégente találkozunk csak, és így sem nagyon megyünk sehova. Kezdem unni ezt a kapcsolatot.2024. febr. 16. 12:56
11/18 anonim válasza:
Kérdező: szerintem fordulj pszichológushoz. Egyertelmu nekem a kerdesgeltevesedbol, hogy felthetoleg magadhoz akarod lancolni a parod. Uljetek le, beszeljetek meg
12/18 anonim válasza:
11: Bolond vagy, ne haragudj!
Ha csak hétvégenként tudtam találkozni párommal vagy akkor volt nálam, azáltal úgy alakítottam a saját dolgaimat és a programokat.
Egyértelmű, hogy ez a pali letojja! Őt is le kell tojni innentől!
35/F
13/18 anonim válasza:
Szakítani sem kell, mivel ez nem párkapcsolat. Csinálj te is programot magadnak és annyit foglalkozz a csávóval amennyit ő veled (semmit).
14/18 anonim válasza:
12) nem, ez a nõ magahoz akarja lancolni a parjat. Es ha bem ugy alakul ahogy o szeretne, mar szakit? Szerintem nem normalis ez a lany, forduljon terapeutahoz
16/18 anonim válasza:
Vagy nem érdekled, vagy ennyire mások az igényeitek. En se tartom ezt így kapcsolatnak, keress olyat, aki neked is elegendő időt szeretne és tud is veled tölteni.
17/18 anonim válasza:
Ebben nincs semmi láncolás és pont pasiként mondom. *Szemforgatás*
18/18 anonim válasza:
Ez nem kapcsolat. A kapcsolat az, amikor elhív téged is hobbizni vagy a haverjaival lógni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!