Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi akivel nem tudok sűrűn lenni de semmit nem nyújt?
Szóval valami olyasmi a kapcsolatunk hogy alig találkozunk, mert nekem rengeteg a munkám, ő messze is dolgozik. Így alig vagyunk képesek kapcsolatra. Ő is én is.
Ezért is vagyunk együtt. Mert neki is kell ugyanakkor valaki és nekem is.
Ez eddig jó is lenne.
De teljesen tárgyilagos állandoan. Olyan beszélgeteseink vannak pl mikor hol találkozunj hánykor? -x kor- rendben. És ennyi.
Semmi emberi sincs nekem az egészben így. Vagy vmi kedvesség, jó értelemben melegség sincs.
Ma elmegyünk ide oda randizni is, hogy érezzem magam jól?
Gondolhatnám azt is hogy q randitól lehet már azt várja hogy az ágyában is fogok landolni, de az olyan kérdéseiből hogy megcsókolhat e(egyáltalán), látom, hogy legalább még nem ott tart.
Kíváncsi is lehetnék a randira mi lesz hogy lesz, lehet egy jó kis "görbe" laza nap lesz, egy olyan pasival aki nekem tetszik, de az eddigiek alapján bennem már az a kérdés inkább hogy fogom kibírnina randit, es lehet nem 1 napot kéne rá szánnom, (ez van megbeszélve mert szabad 8 órám), hanem lépjek le egy fél óra múlva és csak összefutunk és annyi is elég volt belőle szóval inkább így készüljek e. Mert kezdem azt is érezni, hogy megy el a kedvem is tőle egyszerűen.
Mivel 2 mondata is volt, így ki tudtam kerülni a választ.
Valahogy úgy irta hogyvegyik üzenet hogy majd mennie kell megint munkaugyben ki, masik üzije hogy jó lenne megcsókolni már, így csak arra reagáltam hogy kb mennyinidő mig nem lesz és meg is úsztam ezzel az intimebb témáit, nem tért rá vissza, nem forszírozta. (Hát ne is..)
14 sehol nem írtam olyat hogy szerelmi vagy ilyesmi kapcsolatot akarnék. Azt írtam nincs időm sem ilyenre!
Csak alkalmikra van.
15 igen ez sincs meg, hogy legalább emberként kezelne. Oké, hívott vacsorázni de minek vacsorázzak ilyennel, aki 2 mondatot ha ír 3 naponta kb és az ilyen száraz rövid tömör semmi? Amit kb olvasni is rossz.
És gyakran semmit nem is ír napokig sem.
Legutóbb mikor összefutottunk(beszaladt a munkahelyemre olyan 10 percre), ki se szállt a kocsiból, úgy beszélgettünk, hogy bent ül én meg mellette állok, ablak lehúzva. Kérte ugyan hogy üljek be hozzá, de akkor is ezt éreztem kb, hogy minek üljek be mellé?
Annyi még átjött hogy valahol meg akar nekem felelni, mert magyarázkodik hogy épp kezd edzeni azért van most egy kisebb hasa, de majd lemegy, es magyarázkodott a kocsiról is(mivel rákérdeztem)és tervezi jobbat venni.
Tehát megfelelés jött csak eddig le róla felém. Más semmi.
Nem akarok olyannal 2mondatnál többet beszélni akinek ennyi az igenyszintje, hogy hánykor hol oké.
Valahogy nem azt váltja ki belőlem hogy majd erre ömlik belőlem a szó, fel lennék pörögve és azonnal írnom kéne meg beszélni vele.
Hanem a teljes ellenkezőjét váltja ki. Még az is kèrdéssé változik lassan hogy amugy akkor minek talalkozzak vele egyáltalán? De most komolyan.
Szinte félek a holnaptól is, hogy tuti az lesz hogy nekem kell az egészet vinni majd a hátamon(hova menjunk mit csinaljunk meddig legyünk aztán kesobb hova tovább, mirol beszeljunk, mikor lesz kémia mit hozok ki az egészből. Mert ez a pali csak annyi hogy "rendben"."értem". Ja meg üljek be a kocsiba. Oké megeroltette magát hogy vacsizni is hív. De nem azert mert akarna velem vacsorázni, hanem udvariassági etikett kínkör csak, amit bevállal. Jófej..
Már azon gondolkodom hogy inkább félórás randit hozok ki belőle nem egy naposat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!