Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A csajom elhagyott egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom elhagyott egy pasi végett de most meg vissza akar nem tudok dönteni szerintetek érdemes még egyszer összejönni vele vagy már inkább ne?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 16:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
segítettek, segítettek... mi itt tépjük a szánkat és ara nem vagy képes, hogy leírd, mit döntöttél? Na szép! Akkor minek teszed itt fel a kérdésed?
2010. okt. 24. 19:21
 12/13 A kérdező kommentje:
úgy döntöttem hogy barátnak megtartom de járni nem fogok vele
2010. okt. 24. 19:30
 13/13 Hangaga válasza:
Szerintem nem kellene ilyeneket írni, hogy semmiképpen ne jöjjön össze vele újra. Nem ismeritek a lányt,sem az érzéseit, nem tudhatjátok mit miért csinál. Nem feltétlen egy köcsög vagy egy ribanc. Van amikor egy embernek meginognak a belső érzései, és rosszul dönt, esetleg olyat tesz, amit később nagyon megbán. Aztán lehet rájön, hogy mégis te kellessz neki, hiányzol neki, csak rád tud gondolni, és bánja azt amit tett. De ha nem adsz neki még egy esélyt(ha ezt is elszúrja, többet nem adnék én sem), sose fogod megtudni, hogy nem is akkora köcsög, és hogy esetleg tényleg téged szeret. Változtatni fog a dolgokon, HA tényleg szeret, és együtt akar maradni veled. Mért ne változna meg? Ha igazán szeret akkor meg fog. De ezt igazából csak te egyedül tudhatod, hogy mért csinálhatta, és mit érezhet, és milyen belül. Mi sajnos nem ismerjük, ezért ne ránk hanem az érzéseidre halgass. :) Sok szerencsét :P
2010. dec. 13. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!