Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy bebizonyítsam a barátnőmnek hogy tényleg ő kell nekem és nem más és hogy megbízzon bennem?
Figyelt kérdés
Volt egy elég nagy hibám rairtam egy lányra mivel rá beszéltek hogy milyen jól néz ki és el gondolkodtam hogy össze is jöjjek vele és a barátnőm meglátta higy az egyik haverommal beszéltünk arról hogy lehet kéne vele valami es igazából én sem ismerek magamra mit miert tettem mivel ő álmaim barátnője jobbat nem kivanhatnek tőle. Mivel tudnám újra brbizyonitani hogy ő kell nekem és nem más és hogy soha az életbe több ilyen nem fog történni?2024. febr. 12. 19:12
11/18 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka.. - jelentettelek
12/18 A kérdező kommentje:
Ez csak egy kerdes volt nem értem miért kell jelentgetni
2024. febr. 12. 20:05
13/18 anonim válasza:
Hát tudod, ha álmaid barátnője mellett is ilyent teszel, akkor engem sem tudnál meggyőzni.
14/18 anonim válasza:
Nem mit tegyél, hanem mit NE tegyél többet.
15/18 anonim válasza:
Innen már veszett ügy, tapasztalatból mondom. Lehet, hogy most megbocsátott, de nem fog már soha bízni benned ezek után. Lehet, hogy most még nem szakított, mert nem minden esetben egyszerű a szakítás, de hidd el idővel meg fogja tudni lépni. És még csak nem is feltétlenül kell majd hozzá egy másik srác. Ezek után mit tegyél? Semmit! Már mindent elcsesztél. Ne bántsd tovább, engedd továbblépni és találni egy olyan embert aki nem ekkora semmirekellő mint te.
16/18 anonim válasza:
Matchbox való még neked, nem barátnő
17/18 anonim válasza:
12-es, ugyanazt írod ki másik nickről. Lepontozhatsz, akkro is szánalmas vagy.
18/18 anonim válasza:
Nem tudod úgy bizonyítani, hogy "na bizonyítom, holnapra minden ugyanolyan".
Simán csak ott tudsz mellette lenni. Elviselni, amikor lelkileg kibillen az egyensúlyából (mert a pasija ráírt másik nőre) és a támasza lenni. Simán csak ott lehetsz vele évekig, elviselve, ha rossz kedve van, ha nem olyan szép, ha elhízik. Ott lehetsz vele és meghallgathatod, ha baja van.
Ennyit tudsz tenni évekig és ha együtt maradtok pár évig, akkor ezzel tudod bizonyítani, hogy összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!