Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egy jó ideje csak veszekedésből áll a kapcsolatunk?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt a barátommal, az elmúlt pár hónapban rengeteget veszekszünk. Egy-két napig jó minden, aztán megint jön a vita. Persze általában mindig miatta. Ha pedig fel hozom mi zavar, akkor ismét jön a veszekedés, veszekedés hátán és hogy miattam van ez. Nem lehet szinte semmit megbeszélni vele, mert egyből fel kapja a vizet. Nem tudom mit csináljak, gondolkoztam már azon is hogy elhagyom, vagy várok még hátha változik.2024. febr. 9. 21:10
11/14 anonim válasza:
Lehet egyedül kellene hagynod, vannak időszakok az ember életében hogy sok a kapcsolat több időt kellene saját magával töltenie hogy átértékelődjön. Akkor normálisabb lesz hidd el.
12/14 anonim válasza:
Állóháborúban élni értelmetlen. Betegséget okoz. Időpocsékolás.
14/14 anonim válasza:
Minden kapcsolatban vannak jobb és rosszabb időszakok !
Mondom minden kapcsolatba, értem ez alatt a házastársi kapcsolatot és a munkahelyi kapcsolatot de akár a testvéri, stb. kapcsolatot is !
Szóval a dolgokat nem úgy lehet megoldani, hogy megfutamodunk, hogy elválunk, hogy szakítunk, stb. Hanem úgy , hogy kivárunk míg rendeződnek az életkörülmények, hogy dolgozunk rajta , dolgozunk azon , hogy jobb legyen a kapcsolatunk, türelmesebbek, megértőbbek vagyunk a válságos időszakokban a másik emberhez.
Gondolkozz el ezen amit most írok , hátha ez az a mondat ami segít a megoldás keresésben :
Neked mi a fontosabb, az , hogy igazad legyen, vagy az, hogy jól érezd magad ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!