Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a mai 17-18as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a mai 17-18as korosztályról? A mai fiatalokról?

Figyelt kérdés
Annyira felszínesnek tűnnek,mindet csak a szex érdekli őket,fiúkat és lányokat egyaránt.Már rég rájöttem,hogy rosszkor születem.Az én korosztályom(18 leszek)élet javarészt csak a bulizásról és a szexről szól,tisztelet a kivételnek.Nem bírják elfogadni,ha vki nem olyan mint a többi.Pl a 18. szülinapomra nem ivászatot terveztem,hanem egy cukrászdát és egy jó kis beszélgetést.Annyira jó lenne találni vkit,akivel el lehet menni sétálni,sokat nevetni,beszélgetni,és akit nem csak a külsőségek érdekelnek.Komolyan velem van a baj?Koravén lennék?Már várom a középiskola végét,mert itt elegem van ebből a "mindennek és mindenkinek megfelelni" elvből.Pár napja megismertem egy srácot,nagyon aranyosnak,kedvesnek tűnt,de sajnos csalódnom kellett.Az egész arra ment ki,hogy közel kerüljön hozzám és nyomuljon.
2010. okt. 24. 13:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

én is így gondolom ezt, pedig én 21 vagyok

az én ismerőseimet is csak a bulik érdeklik, meg a lerészegedés.. na meg a szex.. ezt sosem fogom megérteni, azaz végülis igen, mert kit mi érdekel..

2010. okt. 24. 14:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Több kéne belőled. :D A cukrászdás szülinapozás nagyon jó ötlet amúgy, szinte már eszébe sem jut a fiataloknak, pedig kézenfekvő is.

Amikor olyan idős voltam, mint te, én is nagyon keveseket találtam, "akivel el lehet menni sétálni,sokat nevetni,beszélgetni,és akit nem csak a külsőségek érdekelnek". A szomorú az, hogy az egyetemi környezetemben még kevesebbet. :)

F/22

2010. okt. 24. 14:15
 13/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!::)
2010. okt. 24. 14:20
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz helyzet. Biztos van olyan, akit te keresel, csak nagyon nehéz megtalálni őket. Mert hát hol is találkozhatnátok? Annyi idősen a sok részeg tigris mellett egy józanabb életű, normális fiú nehezen tud érvényesülni. Nekem is kellett jó pár év, mire összekaptam magam és egyáltalán oda mertem menni a lányokhoz. Mert mit lát ma szerencsétlen? Ott a jófej sanyi, aki "raj", meg nem is tudom még milyen jelzőket használnak... és őt is elzavarják a csajok. Akkor ő hogy merne odamenni? Ez jár a te korosztályod értelmesebb tagjainak a fejében.

Sajnos kevés a kommunikáció a férfiak között, nem mindenkinek van olyan jófej apja, hogy megtanítsa csajozni... sajna nekem se volt. Azért próbálkozz, de ajánlom inkább a sarokba kuksoló visszahúzódó srácok között szemezgess ;) Lehet ott találod meg az igazit :)

27F

2010. okt. 24. 15:32
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így vagyok mint te. Senkivel nem lehet az osztályomból elmenni sehova mert mindig nyávognak hogy miért nem iszunk, és tökre ki vannak akadva mikor mondom hogy én nem iszok. Nem vagy koravén csak úgy gondolkodsz mint egy normális ember. És igen tényleg nem lehet megfelelni senkinek mert ha még meg is próbálod abból is az lesz hogy leszólnak és ugyanott fogsz kikötni mint az elején. 18/F
2010. okt. 24. 17:41
 16/23 A kérdező kommentje:
17:41-es annyira örülök neki hogy nem csak én érzek így!köszönöm hogy írtál,jó hallani hogy vannak még normális emberek.;)
2010. okt. 24. 17:44
 17/23 anonim ***** válasza:
én ugyanezt érzem mint te :( F/17
2010. okt. 24. 17:47
 18/23 A kérdező kommentje:
nézd meg,itt milyen sokan egyetértenek velem,amúgy meg soha nem találok egy fiút sem,aki megértene...
2010. okt. 24. 18:03
 19/23 anonim ***** válasza:

én is így vagyok ezzel. az osztályba is (főleg lányok) mondják, hogy mennyire berúgtam menni sem tudtam...megyünk szoliba? meg egyéb hasonló dolgok.. már rosszúl vagyok tőlük, kedvem sincs bemenni suliba. alig várom, h végezzek.

17l

2010. okt. 24. 18:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
De miért gondolod azt hogy sosem találsz senkit aki megértene? Mondjuk vicces hogy ezt én kérdezem mert én meg ilyen lányt nem találok.
2010. okt. 24. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!