Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a mai 17-18as korosztályról? A mai fiatalokról?
én is így gondolom ezt, pedig én 21 vagyok
az én ismerőseimet is csak a bulik érdeklik, meg a lerészegedés.. na meg a szex.. ezt sosem fogom megérteni, azaz végülis igen, mert kit mi érdekel..
Több kéne belőled. :D A cukrászdás szülinapozás nagyon jó ötlet amúgy, szinte már eszébe sem jut a fiataloknak, pedig kézenfekvő is.
Amikor olyan idős voltam, mint te, én is nagyon keveseket találtam, "akivel el lehet menni sétálni,sokat nevetni,beszélgetni,és akit nem csak a külsőségek érdekelnek". A szomorú az, hogy az egyetemi környezetemben még kevesebbet. :)
F/22
Nehéz helyzet. Biztos van olyan, akit te keresel, csak nagyon nehéz megtalálni őket. Mert hát hol is találkozhatnátok? Annyi idősen a sok részeg tigris mellett egy józanabb életű, normális fiú nehezen tud érvényesülni. Nekem is kellett jó pár év, mire összekaptam magam és egyáltalán oda mertem menni a lányokhoz. Mert mit lát ma szerencsétlen? Ott a jófej sanyi, aki "raj", meg nem is tudom még milyen jelzőket használnak... és őt is elzavarják a csajok. Akkor ő hogy merne odamenni? Ez jár a te korosztályod értelmesebb tagjainak a fejében.
Sajnos kevés a kommunikáció a férfiak között, nem mindenkinek van olyan jófej apja, hogy megtanítsa csajozni... sajna nekem se volt. Azért próbálkozz, de ajánlom inkább a sarokba kuksoló visszahúzódó srácok között szemezgess ;) Lehet ott találod meg az igazit :)
27F
én is így vagyok ezzel. az osztályba is (főleg lányok) mondják, hogy mennyire berúgtam menni sem tudtam...megyünk szoliba? meg egyéb hasonló dolgok.. már rosszúl vagyok tőlük, kedvem sincs bemenni suliba. alig várom, h végezzek.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!