Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós probléma?
Kinek mennyire okoz nehézséget elviselni az, ha a párja (legyen az nő, vagy férfi) zsigeri gyűlöletet érez az anyja iránt?
Barátnőm egyszerűen gyűlöli anyámat. Meggyőződése, hogy anyám megbántotta többször is az évek alatt, a másik fél viszont állítja, hogy nem történt semmi. Ezzel én nem igazán tudok, mit kezdeni. Leülni nem akarnak. Kezdem elfogadni, hogy ebben a kapcsolatban nekem arra kell berendezkednem, hogy az egyik fél (barátnőm) fixen utálja a másikat, míg anyám egyszerűen állítja, hogy semmi sem volt. Ez 1 éve húzódik. Megoldódni nem akar.
Van más is ilyen helyzetben? Együtt lehet ezzel élni? Csak nem én vagyok ebben a helyzetben, elvégre az anyós viccek is megszülettek valahogyan.
Barátnőmet nagyon szeretem. Egyszerűen nem tudom, kit kezdjek ezzel a helyzettel, mert nekem nehézség és sok veszekedést generál. Nem vagyok anyás típus, külön életem van, független vagyok a szüleimtől minden téren. (29F)
Külön háztartás?
Akkor Bem tud bemenni a házatokba kötekedni gondolom.
Nehézségek azzal voltak, hogy hol lakjunk. Én vidéket akartam, ő Budapestet. Budapest lett.
Anyám nyers, ez tagadhatatlan, ugyanakkor nem rosszindulatú.
Engem az érdekel, hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben? Tudott így működni a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!