Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnánk így visszacsemp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnánk így visszacsempeszni az intimitást az életünkbe?

Figyelt kérdés

Eleggé eltávolodtunk egymástól, de megbeszéltük, hogy próbálunk változtatni. Sokat beszélgettünk az intimitásról is, a férjemnek jóval kevesebb az igénye rá, mint nekem, de azt mondta próbalkozni fog. Ez így is van, viszont bennem folyamatosan ott van, hogy csak miattam csinálja, igy viszont valahogy nem is esik jól, mert tudom, hogy neki nem okoz örömet.

Hogyan lehetne ezen túljutni?

2024. febr. 6. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Nemcsak miattad csinálja jó reggelt. Élvez. Szerinted melyik férfi mondana le róla ha bedobod magad? Neked minden baj és lesz is. Olyan önbizalomhiányos vagy, hogy rendesen gáz.
2024. febr. 6. 12:32
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Spontán módon kellene történnie nem útmutatók, beszélgetés által. Nektek annyi.
2024. febr. 6. 12:37
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy meg nem szexelni kéne elsősorban hanem a lángot visszahozni ha lehet újra ismerkedés, randik, programok segítségével. Attól nem lesz tűz, hogy szexeltek kérdező.
2024. febr. 6. 12:39
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Egyetértek a hármassal. Az alapoktól kell újraépíteni, randizással, programokkal, üzenetekkel. Feléleszteni a vágyat és nem gyorsan megélni. Szexológusok is azt szokták javasolni, hogy eleinte a vágyat kell visszahozni, nem a kielégülés a lényeg. Teljesen jó lehet, ha eleinte csak felizgultok egymásra, de nem szexeltek minden alkalommal.
2024. febr. 6. 12:49
 5/11 A kérdező kommentje:

Szex az még nem lesz egy darabig, évek óta nem is volt. Itt elsősorban olyan dolgokról van szó, hogy megsímogatni a másik kezét, hátát, esetleg egy puszi vagy szájra puszi és hasonlók.

Nem élvezi, mert nem szereti az érintéseket, de próbálja szoktatni magát hozzájuk.

Pszichológushoz jár, de nagyon elakadtunk.

Spontaneitás nem nagyon van az életünkben, mint kiderült, autista, szóval nekünk ezek tervezett "programok".

2024. febr. 6. 12:50
 6/11 A kérdező kommentje:

Látom, hogy nagyon küzd értünk és elkeseríteni sem akarom, ugyanakkor magamat meg nem tudom meggyőzni, hogy ez nekem jól esik, mikor nem.

Neki ezt nem mondom, nem is éreztetem vele.

2024. febr. 6. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Gyerek van, hány évesek vagytok?
2024. febr. 6. 13:21
 8/11 anonim ***** válasza:

"mint kiderült, autista"

Uh... Akkor nem akarlak letörni, de ez nem fog menni. Mintha egy meleget akarnál heteró életmódra rávenni.

Az meg egyenesen lelombozó, amikor a másik csak muszájból csinálja az elvartat, de nincs mögötte lélek :/ Vagy megelégszel az ő nyelvével, ahogy kifejezi a szeretét, vagy elváltok.

2024. febr. 6. 13:33
 9/11 A kérdező kommentje:
3 gyerek van, 43 évesek vagyunk.
2024. febr. 6. 13:42
 10/11 anonim ***** válasza:
50%
Ajk örülj annak amire hajlandó. 3 gyerek előtt kellett volna fondolkodni és amikor fiatalabb voltál. 43+ évesen kutyanak nem fogsz kelleni. Szóval sajnos amit főztél meg is eszed. Tedd össze a két kezed, hogy legalább meg akar neked felelni. Autista, csodát hiába vársz.
2024. febr. 6. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!