Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet ezt normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet ezt normálisan tisztázni anélkül, hogy csesztetésnek venné?

Figyelt kérdés

Pár hónapos kapcsolat, elvileg minden jó, de mégsem :(

Valamelyik nap megkérdeztem, milyen jellegű női kapcsolatai vannak az életben, értem ezalatt a barátokat, exeket, stb.

Gyakran van online, Facebook-on pedig nem látok rá az ismerőseire, úgy van beállítva neki. (fura)

Erre azt mondta egyből, neki nincs semmilyen kapcsolata, nem ismerkedik senkivel, az exével meg 2 havonta találkozik valami számlák miatt, oké.

De sajnos kiderült, hogy több nő félmeztelen képét is lájkolja, sőt irogatott a kép alá, hogy csinos pl.

Amikor ezzel szembesítettem, még ő kért számon engem.

Hogy is van ez?!

2024. febr. 5. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

"De sajnos kiderült, hogy több nő félmeztelen képét is lájkolja, sőt irogatott a kép alá, hogy csinos pl"

Mit akarsz ezen tisztázni?

Ilyen büdös proli biztos nem lenne a párom, aki felpucér nők képe alatt csorgatja a nyálát nyilvánosan. Össze se jönnék ilyennel, de ha akkor csinálni, mikor kapcsolatban vagyunk, ez olyan szinten kiábrándító, hogy nem tisztázgatnék semmit, mehetne Isten hírével.

2024. febr. 5. 23:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Ment is a levesbe.
2024. febr. 5. 23:13
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

"több nő félmeztelen képét is lájkolja, sőt irogatott a kép alá, hogy csinos pl."

Hol? Közösségi oldalak nem engednek ki ilyen képeket.

2024. febr. 5. 23:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Bikiniset igen, azt engedi a facebook, na ő azt lájkolta, amúgy pedig csak és kizárólag egyedülálló nők kihívóbb képeit.

Jól átvágott, hogy így meg úgy szeret …

2024. febr. 5. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezért van az ismerkedés ...
2024. febr. 5. 23:44
 6/6 A kérdező kommentje:

?

2024. febr. 5. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!