Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal? A párom nem szeretné, hogy a munkahelyén kiderüljön, hogy velem jár, és ottani másik ügyfélnek, akivel jóban van, egy idegen csajról mutatott képet és az még komplett sztorit is tudott, hogy hol lakik, elutaznak egymáshoz?
Figyelt kérdés
Berobogtam hozzá és rákérdeztem, hogy megcsalt-e, azt mondta nem, ezt csak kitalálta, mert az én képemet nem mutathatta meg neki. Ez a csávó ismeri a főnökét, ezért tart tőle, de ezt az egész kis sztorit nem értem. Félti az állását, azért nem akarja, hogy kitudódjon, de nem tudom. ezzel az másik ügyféllel, akivel jóban van, én is jóban vagyok és beszélünk is, tőle hallottam vissza. Párom ezt tudja, csak nem ennyire hülye, mikor visszahallhatom, hogy pont neki mondja el.2024. febr. 5. 16:11
1/10 anonim válasza:
Én ebből nem értek semmit. Pedig 3x olvastam el egymás után.
2/10 A kérdező kommentje:
Párom dolgozik egy munkahelyen, ahol én is meg a kérdésben szereplő csávó is, kvázi egy ügyfél. Én is és a párom is jóban vele vele, de a csávó még a párom főnökét is jól ismeri. Nem szeretnénk közös megegyezéssel, hogy kitudódjon a kapcsolat, mert ő bajba kerülhet, ha ezt megtudja a főnök. Most beszéltem külön én ezzel a csávóval és azt mondja a páromról (ő nem tudja, hogy járunk), hogy a párom azt mondta neki, van egy csaja, akiről képet és mutatott meg egy egész sztorit a csajról, és úgy állította be, hogy az a csaja. Én meg visszahallottam és rákérdeztem a páromnál, hogy megcsalt-e, de tagadta, azt mondta ezt csak ő találta ki a "csajáról", aki valójában én vagyok, de rólam nem beszélhet ugye.
2024. febr. 5. 16:32
3/10 anonim válasza:
Ház ez érdekes.😀Ilyet ki csinál? Mint valami filmben.
4/10 anonim válasza:
Szerintem igazat mondott. De hát nem én vagyok vele együtt. Viselkedett félreérthetően veled? Másképp mint szokott? Kimaradozik? Szexről szól inkább a kapcsolat?
5/10 A kérdező kommentje:
Párom mindig is furcsa szerzet volt, ő mindig furcsán viselkedik :D Szerintem is igazat mondott amúgy.
2024. febr. 5. 16:42
6/10 anonim válasza:
Ha igazat mondott szerinted akkor miért támadtad le? Miért nem lehetett normálisan megcsalás nélkül szóba hozni amit hallottál? Te most ennyire nem bízol benne, vagy egy buta liba vagy? Vagy mindkettő egyszerre? Vigyázz nagyon, mert rájön, hogy az vagy és kivág, hogy azt se tudod mondani, hogy háp háp.
7/10 A kérdező kommentje:
De ennyire kidolgozott sztori? A csávó mindent tudott, hogy hogy utaznak el egymáshoz, milyen gyakran, a neten ismerkedtek meg ilyenek...
2024. febr. 5. 16:52
8/10 A kérdező kommentje:
Bízok benne, de erre te is felkapnád a fejed, nem?
2024. febr. 5. 16:52
9/10 anonim válasza:
Nézd ha nem bízol benne mindegy, hogy jogos vagy se. Nincs mellette keresnivalód. Keress olyan férfit, akiben megtudsz. Ha meg eddig egyikben sem tudtál, vagy megcsalt egy pár akkor kezdj bele az önfejlesztésbe, önbizalomnövelésbe és főleg emberismeretre tégy szert, hogy ne fuss bele ganaj férfiakba többet.
10/10 anonim válasza:
Nekem már az bukó lenne,hogy nem vállal fel,szóval nem feltétlenül a sztorit látom itt a legnagyobb problémának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!