Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a férfiaknak kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a férfiaknak kell helyre tákolni egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Ha a férfinak nem megy jól a szex, akkor azonnal kuka.

Tessék a példád:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Ha viszont a nőnek nem megy, akkor köteles vagy ezt elnézni, sőt pszichológusosat játszani vele, és mindent megtenni hogy neki jobban menjen. Persze jogod van szakítani, de akkor egy gyökér vagy , mert neked ezt javítgatni kéne.

Tessék a példád:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

A nők mi okból érdemelnek ennyivel tőbbet?

#kettős mérce #Férfi tolerancia #Nő tolerancia #Dolgozni egy kapcsolaton
jan. 31. 07:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a párom az oráltól zárkózott el( férfi). Ő csinálta nekem, fantasztikusan.

Elfogadtam és nem erőltettem, ha ő nem szeretné, akkor nem. 1,5 év kellett hozzá, amikor egyszer ő hozta szóba, hogy megprobálhatnám, de ha nem sikerül az nem az én hibám. Nem is sikerült elélveznie, viszont élvezte. Utána megint jegelte kb 2 hónapig. Én mindig megvártam hogy ő hozza fel.

Mostmár eljutottunk oda hogy élvezi, orgazmusa is van így.

Neki volt traumája vele, ami miatt blokkolt. Ha erőltettem volna, akkor csak rosszabbul érezte volna magát, ès a mai napig elzárkózna előle.

jan. 31. 08:37
 22/33 A kérdező kommentje:
Magyarán várjak kukán, és reménykedjek benne, hogy nem frigidségbe megy át a dolog, hanem lesz belőle olyan nő aki élvezi is a dolgot. És ha ezt a lutrit nem válallom, akkor még én vagyok a genyó!
jan. 31. 11:35
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem te fszfej! Hagyd el és keress más nőt!
jan. 31. 11:47
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha ez neked nem megy, hagyd. Nem leszel genyó, ezt te költöd hozzá, mert nem akarod dobni a fix puncit.
jan. 31. 11:52
 25/33 A kérdező kommentje:

24. Ahogy írtam az egyik kérdésben is, hétfőn dobtam.

És de én vagyok a genyó, mert olyan kapcsolatot akartam, amit mindketten élveztünk, meg amúgy is, én vagyok a hülye hogy egy vibrátorral izgatnám a csiklóját…..

jan. 31. 11:56
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki ez nem pálya, akkor hülye vagy.
jan. 31. 12:04
 27/33 anonim ***** válasza:
Azért vagy genyó mert nem kellett volna semmit erőltetni. Na de legalább otthagytad.
jan. 31. 12:59
 28/33 A kérdező kommentje:
27. De ez az erőltetés hogy 2 alkalommal rákérdeztem? Mostmár szólni se lehet?
jan. 31. 13:29
 29/33 anonim ***** válasza:
Fejezd már be a rinyálást!
jan. 31. 13:41
 30/33 A kérdező kommentje:
29. Ja most rinyálás, hogy érvelni kéne. Kérdem mégegyszer, miért erőltetés az hogy kétszer rákérdeztem?
jan. 31. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!