Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elérni, hogy egy fiú szerelmes legyen belém?
Nem nézek ki rosszul, sőt, ennek a srácnak a haverjai odáig vannak tőlem. Minden nap találkozunk, már kétszer odajött hozzám, és beszélgettünk. Úgy érzem, hogy tetszem neki, de tudom, hogy van valakije......
Ennek ellenére, mégis szeretném őt megismerni, és azt, hogy ő is megismerjen engem, és belém szeressen!!
Butaság? Nem tudom, de ez a srác engem teljesen elvarázsol.....egy 22 éves lány
Ha ez így működne, akkor nem lennének megcsalások, elhagyások egy másikért....nem?
De persze nem akarom, hogy MIATTAM menjenek szét, de lehet, hogy szétfognak, mert a srác nővére mondta, hogy már nagyon sokat veszekednek......Szóval csak ezért jár még mindig ő az eszembe, ha nem így lenne, már lemondtam volna róla!
" A kérdező kommentje:
Ha ez így működne, akkor nem lennének megcsalások, elhagyások egy másikért....nem?
De persze nem akarom, hogy MIATTAM menjenek szét, de lehet, hogy szétfognak, mert a srác nővére mondta, hogy már nagyon sokat veszekednek......Szóval csak ezért jár még mindig ő az eszembe, ha nem így lenne, már lemondtam volna róla!"
Örülök. :D Nos, reméltem, hogy legalább így gondolod.
De akkor is: arra számítani, hogy szétmennek? Mondok neked egy jó indokot: az ember, ha szeret valakit, akkor nem felejti el. Akár hónapok alatt sem. Szóval, az egy dolog, hogy szakítanak - és persze, ez csak egy lehetőség, aminek a valószínűségéről fogalmad sincsen -, de ha azonnal lecsapsz rá ezek után, akkor könnyen olyan érzése támadhat, hogy őhozzá fog hasonlítgatni, hiányozni fog neki a régi szerelem. Szóval csak óvatosan, türelemmel tedd a dolgodat.
Köszi a válaszokat!!
Igen, igazatok van! Biztos sok idő kellene még neki, hogy teljesen elfelejtse a csajt!
De viszont engem is elhagytak, és egyik nap szakított velem, másnap már az újjal volt. És mitöbb, még ma is együtt vannak, pedig ez már lassan egy éve történt!
Szóval ez egy kivétel csak, hogy egy 1,5 éves kapcsolatot(jegyességet) egy másik lányért csak úgy felbontott?? Vagy akkor hogy is van ez?! :)
Hát ez tényleg nagyon szuper!! :) Klassz ilyenekről olvasni, hát még átélni! :)
Annyi a gond, hogy én lány vagyok, és hogy néz az ki, ha mondjuk én veszem fel msn-re, vagy ilyesmi??! Azért egy fiúnál más, ha kezdeményez......de én nem szoktam!
Talán várok még, de persze ha találkozunk, mindig szépen mosolygok majd, és talán egyre többet fog odajönni hozzám, és beszélgetni.....
Köszönöm a válaszokat, úgy érzem, hogy hasznosak voltak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!