Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet elérni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elérni, hogy egy fiú szerelmes legyen belém?

Figyelt kérdés

Nem nézek ki rosszul, sőt, ennek a srácnak a haverjai odáig vannak tőlem. Minden nap találkozunk, már kétszer odajött hozzám, és beszélgettünk. Úgy érzem, hogy tetszem neki, de tudom, hogy van valakije......

Ennek ellenére, mégis szeretném őt megismerni, és azt, hogy ő is megismerjen engem, és belém szeressen!!

Butaság? Nem tudom, de ez a srác engem teljesen elvarázsol.....egy 22 éves lány

2010. okt. 23. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha van barátnője, akit szeret, nem fog addig beléd szeretni.
2010. okt. 23. 21:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Ha ez így működne, akkor nem lennének megcsalások, elhagyások egy másikért....nem?

De persze nem akarom, hogy MIATTAM menjenek szét, de lehet, hogy szétfognak, mert a srác nővére mondta, hogy már nagyon sokat veszekednek......Szóval csak ezért jár még mindig ő az eszembe, ha nem így lenne, már lemondtam volna róla!

2010. okt. 23. 21:41
 3/9 Jules10 ***** válasza:
Nem feltétlenül butaság. Javaslat a következő: Tudd meg, hogy jól kijön-e a mostani kapcsolatában a jelenlegi barátnővel. Ha igen, és normális a manus, akkor nem fog veled foglalkozni, bármilyen kedves, aranyos, csinos is vagy. Ha ellenben nem jó már a kapcsolata, akkor érdemes egyszer bepróbálkoznod, csak arra ügyelj, hogy ne kizárólag egy éjszakára akarjon veled lenni!
2010. okt. 23. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

Ha ez így működne, akkor nem lennének megcsalások, elhagyások egy másikért....nem?

De persze nem akarom, hogy MIATTAM menjenek szét, de lehet, hogy szétfognak, mert a srác nővére mondta, hogy már nagyon sokat veszekednek......Szóval csak ezért jár még mindig ő az eszembe, ha nem így lenne, már lemondtam volna róla!"

Örülök. :D Nos, reméltem, hogy legalább így gondolod.

De akkor is: arra számítani, hogy szétmennek? Mondok neked egy jó indokot: az ember, ha szeret valakit, akkor nem felejti el. Akár hónapok alatt sem. Szóval, az egy dolog, hogy szakítanak - és persze, ez csak egy lehetőség, aminek a valószínűségéről fogalmad sincsen -, de ha azonnal lecsapsz rá ezek után, akkor könnyen olyan érzése támadhat, hogy őhozzá fog hasonlítgatni, hiányozni fog neki a régi szerelem. Szóval csak óvatosan, türelemmel tedd a dolgodat.

2010. okt. 23. 21:49
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

Igen, igazatok van! Biztos sok idő kellene még neki, hogy teljesen elfelejtse a csajt!

De viszont engem is elhagytak, és egyik nap szakított velem, másnap már az újjal volt. És mitöbb, még ma is együtt vannak, pedig ez már lassan egy éve történt!

Szóval ez egy kivétel csak, hogy egy 1,5 éves kapcsolatot(jegyességet) egy másik lányért csak úgy felbontott?? Vagy akkor hogy is van ez?! :)

2010. okt. 23. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
hát, Én hasonló helyzetben voltam, mint Te, csak a másik oldalról megközelítve :D barátnőmet lényegébe elszedtem pasijától, de nem úgy, hogy pofátlan módon elcsábítottam, egyszerűen csak meg akartam ismerni. szépen lassan fűztem, sokat beszélgettünk, megismertük egymást. sok minden kiderült a pasijáról, többek közt, hogy hisztis, hogy kb. leszarja. sok mindent kérdezett tőlem, hogy Én hogyan csinálom/csinálnám. sok mindenen meglepődött, mást hallott Tőlem, mint amit eddig megszokott. lényegébe rájött, hogy úgymond jobb vagyok. viszonylag komolynak tűnt ez a kapcsolata, mégis 8 hónap után szakított, belátta, hogy Én tudom is értékelni benne, amit az ex-pasija nem. azóta velem jár, és ha minden igaz, egyáltalán nem bánja :)
2010. okt. 23. 23:54
 7/9 A kérdező kommentje:
De jóóó!! Ennek igazán örülök! Végre egy siker sztori! :) Szóval én is valahogy így képzeltem, hogy szépen lassan megismerkedünk! Csak azt nem tudom, hogy jobb leszek -e mint a jelenlegi barátnője?! De majd kiderül! Most csak annyit látok, hogy keresi a társaságom, és szívesen megismerkedne velem, ha lenne rá lehetőség! Köszi, hogy írtatok!:)
2010. okt. 24. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:
bizony, nagy siker^^ állítása szerint eltérő vagyok az eddigi pasijaitól :) ha Nekem sikerült, Neked is sikerülhet természetesen. építs ki vele egy stabil kapcsolatot, olyan barátság félét és aztán ha érezhetően eltolódnak a témák érdekesebb irányba, akkor már valószínűleg többet is el tudna képzelni Veled. Nekem ez kb. 3 hónapos fokozatos "munka" volt, de nagyon megérte/megéri. kicsit tartottam is, hogy nem sikerül és féltem, hogy esetleg csak részéről esélytelen vagyok, de szerencsére hirtelen kiszélesedtek a témák és kiderült, hogy nem hiába tepertem :P azóta nagyon örül, hogy ismerhet Engem.
2010. okt. 24. 16:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát ez tényleg nagyon szuper!! :) Klassz ilyenekről olvasni, hát még átélni! :)

Annyi a gond, hogy én lány vagyok, és hogy néz az ki, ha mondjuk én veszem fel msn-re, vagy ilyesmi??! Azért egy fiúnál más, ha kezdeményez......de én nem szoktam!

Talán várok még, de persze ha találkozunk, mindig szépen mosolygok majd, és talán egyre többet fog odajönni hozzám, és beszélgetni.....

Köszönöm a válaszokat, úgy érzem, hogy hasznosak voltak! :)

2010. nov. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!