Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem hiszi el, hogy munka ügyben volt 80db sms-em a múlt hónapban, mit tegyek?
Megugrott a telefonszámlám (20.000-re a hónapban), tegnap ezért bementünk a Yettel-be megkérdezni, kideríteni, hogy mi az oka?
Az ügyintéző elmondta, hogy 80db sms-em volt a múlt hónapban.
Mikor kijöttünk, a párom lesokkolt és ideges lett, hogy kivel sms-ezek.
Mindegyik, vagy céges vagy parkolási üzenet volt…
A Yettel-ben nem tudják tételesen megnézni a tartalmukat, csak a telefonszámot látják.
Én pedig mindig kitörlöm azokat az sms-eket, amik már nem aktuálisak.
Hogy tudnám bebizonyítani a páromnak, megmutatni a tartalmukat, hogy megnyugodjon?
Sehogy. Ez így több, mint gyanús. Főleg a parkolási sms, azt illik megtartani egy darabig. Sose tudod, hogy mikor kell. A munkahelyével se szokott senki sms-ezni. De ha mindenképpen írásban kell kommunikálni, az nem véletlen, és meg szokták őrizni.
Azt tudod kikérni, hogy konkrétan kivel sms-eztél. Ha ez parkolás, az látszik. Ha nem, akkor az is.
De ez így ennyi alapján is inkább csúnya lebukásnak néz ki.
Én se hinném el. 😆
Ki az aki még manapság sms-ezik amikor millióféle ingyenes alternatíva van? Pláne ilyen nagy számban.
Ki az akinek valaha eszébe jutott kitörölni a parkolásos sms-eket? Munkával kapcsolatos üzenetváltásokat meg főleg. És nem is csak a régebbieket, hanem az összeset, a legutóbbi pár napból is, hogy egyetlen egy darab sem marad, amit meg tudtál volna mutatni?
Ha csak nem agyhalott a párod, akkor szerintem kezdj el csomagolni, mert hamarosan repülsz.
Céges ügyben? És miért nem a cég állja ezt, ha ez egy ilyen komoly kiadás? miért nincs céges telefon?
Miért nem tudtad, mi az ok?
Miért törölsz sms-eket?
Annyi kérdés van, én sem hinném el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!