Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártál már így barátnőddel és hogy reagáltál a végén?
Igen. Fiatalok voltunk, nagy volt rajta a családja nyomása, akik inkább mással akarták összehozni, anyagi függésben is volt, mert még tanult. "Szünetet" tartottunk kb 10 hónapig, szülői nyomásra összejött a másik sráccal. Mi a szünet alatt egyébként barátok maradtunk, beszélgettünk egymással. Több ideje lett melózni, összeköltözött a sráccal, de a szülei még mindig támogatták anyagilag, hogy fele-fele legyen minden anyagilag.
Aztán így kaptam tőle egy üzenetet, hogy hát a pasas megverte, a szülők nem hiszik el, fél együtt maradni vele. Végül segítettem neki lelépni, hozzám, újra összejöttünk. Most jobb, mint korábban, a barátnőm nem beszél az anyjáékkal az eset óta.
Korábbi exeimmel nem kezdtem volna újra, de ott nem volt ilyen körülmény.
Két párommal is szétmentünk-kibékültünk, de ilyen nem volt. (Másodikkal együtt élek.) Ha ilyen derülne ki, akkor a bizalom biztosan meginog újra és kiakadok. De függ attól, hogy éreztem-e már változást és tud-e bizonyítani.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!